Знайомтеся: переможниця конкурсу "Студміс-2016", найкрасивіша дівчина ТНПУ ім.В.Гнатюка - Євгенія Кулеба



Знайомтеся: переможиця конкурсу "Студміс-2016", 

найкрасивіша дівчина ТНПУ ім.В.Гнатюка - 

Євгенія Кулеба



Її кредо  «Завжди з посмішкою і тільки вперед». Дев'ятнадцятирічна красуня Євгенія - тернополянка. Вона має ріст 169.5 см, фізичні параметри тіла  87-62-92. Вона щедро ділиться своїми секретами перемоги, бо «немає ніякого секрету, я звичайна дівчина, просто я впевнена в собі та в своїй красі».  


Євгенія в захваті від конкурсу, отримала багато позитивних емоцій, дуже задоволена, що пішла на конкурс. На її думку, жіночість не втрачає своєї цінності в наші дні, але багато дівчат зараз поводяться як хлопці, забувають про те, що вони прекрасна половина людства і їм потрібно бути ніжними та добрими.


Близькі люди допомагають Євгенії вірити в себе, а спорт гартує характер - красуня виросла в родині спортсменів і жити без спорту не може.


Студентка почувається цілком щасливою, прагне завжди позитивно дивитись на життя і не засмучуватись через дрібниці. Євгенія бажає завжди бути в колі рідних і друзів, бажає здоров'я батькам, хоче, щоб вони нею пишалися. А ще мріє про мир в Україні.


Дякуємо усім учасницям за феєричне незабутнє дійство, а організаторам - за свято краси, що відбулося на сцені ТНПУ ім.В.Гнатюка.


Щиро  вітаємо Євгенію Кулебу з перемогою та бажаємо здійснення усіх її мрій!

 



До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси