В гостях у Велета слова у місті Лева  побували студенти факультету іноземних мов ТНПУ ім.В.Гнатюка



В гості до Велета слова у місто Лева



Ще не забулося літературне дійство до ювілею Івана Франка, яке відбулося у читальному залі нашої бібліотеки, а її учасники – студенти факультету іноземних мов вирушили в гості до Велета слова у місто Лева. Захоплюючою була екскурсія у літературно-меморіальному музеї Івана Франка, де  він творив іпроживав зі своєю родиною. Виступи наших студентів українською, німецькою, англійською, французькою мовами у стінах музею тепло сприймали гостинні львів’яни, учні НВК  ім.В.Симоненка з поглибленим вивченням німецької мови.


«Бути у Львові і не поклонитися своїй Almamater…»– каже керівник групи доцент Наталія Володимирівна Рокіцька і запрошує хоч ненадовго зайти в університет імені Івана Франка, відчути дух науки.


Ми побували на концерті органної музики в музеї історії релігії. (До речі в концертах звучить автентичний бароковий орган кінця XVII ст. роботи німецького майстра Людвіга Фогеля, єдиний такого типу інструмент в концертній практиці України.)

        

Ну і як без запашної львівської кави! Вже сутеніло, та у Львові було людно. Кав’ярні, книгарні, крамнички із сувенірами – ми встигли всюди заглянути, дещо придбати і випити гарячого шоколаду.


Снігова заметіль застала нас по дорозі додому. Невгамовна молодь весело співала, підхоплюючи пісні, які лунали на музичному диску. Ми повернулися у засніжений, але рідний Тернопіль.



Деркевич Н. А., Вирста Н. Б.,
кафедра німецької філології
та методики викладання німецької мови

 




До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси