Студенти факультету фізичного виховання відзначилися на Міжнародному турнірі з вільної боротьби (ФОТО)



Студенти факультету фізичного виховання відзначились 

на Міжнародному турнірі з вільної боротьби

 

25 команд і майже дві сотні учасників з України, Молдови і Польщі змагалися за першість ХХІV Міжнародного Меморіалу тренера Богдана Сцібайла з вільної боротьби серед юнаків та дівчат. Змагання проходили 19-20 листопада у спортивному залі Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка.


Таке значне представництво ще раз підтвердило статус одного з кращих подібних турнірів на теренах України.


На цих змаганнях відзначилися студенти факультету фізичного виховання Михайловський Володимир і Михайловський Роман (гр. СТ-11), які завоювали срібні нагороди у вагових категоріях до 76 кг і до 85 кг відповідно. Трішки не дотягнув до п’єдесталу студент інженерно-педагогічного факультету Ткачук Володимир (гр. ПТ-13), котрий посів п’яте місце у ваговій категорії до 69 кг.


Також допомагали обслуговувати змагання в якості арбітрів турніру студенти факультету фізичного виховання майстри спорту Онищук Василь (гр. ФВ-51) і Рибін Валерій (ФВ-42).


Хлопці удосконалюють свою спортивну майстерність під керівництвом доцента кафедри Теорії і методики олімпійського та професійного спорту Шандригося В.І.


Варто зазначити, що уже традиційно долучився до організації цього спортивного заходу ректор Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка проф. Кравець В.П., безкоштовно надавши спортивний зал університету.










Головний суддя змагань,
доцент кафедри ТМОПС Шандригось В.І.




До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси