В ТНПУ ім.В.Гнатюка провели Олімпійський урок з майбутніми фахівцями молодшої школи




В ТНПУ ім.В.Гнатюка провели Олімпійський урок


 з майбутніми фахівцями молодшої школи

 


Сучасні Олімпійські ігри –
/це школа освіти і виховання,
способу життя та самоствердження,
засіб національної ідентифікації
президент Олімпійської академії України М.Булатова


 

В рамках святкування 25-ї річниці створення Олімпійської академії України та реалізації програми „Олімпійська книга” кафедрами фізичного виховання та комп’ютерних технологій Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка  з студентами інституту педагогіки і психології, напрямок підготовки - початкова освіта проведений „Олімпійський урок”.


Студентам продемонстровано можливості використанням сучасних інформаційних технологій у пропаганді ідей олімпізму, проведенні теоретичних занять з фізичної культури, тематичних просвітницьких заходів для дітей молодшого шкільного віку. У ході заняття студенти ознайомились з комплектом науково-методичної та популярної літератури на олімпійську тематику за авторством голови Олімпійської академії України, доктора педагогічних наук, професора Булатової М.М., Президента НОК України, Олімпійського чемпіона, доктора наук з фізичного виховання і спорту Бубки С.Н., кандидат наук з фізичного виховання та спорту, доцента Єрмолової Л.М. Яскравість представленого матеріалу, високоякісний друк та сучасні презентації продемонстровані з використанням сучасної техніки приємно вразили студентів.


Завідувач кафедри доц. Огнистий А.В. подякував доценту кафедри комп’ютерних технологій кандидату педагогічних наук Раку В.І. за надану можливість продемонструвати студентам можливість використанні сучасних інформаційних технологій у фізичному вихованні дітей молодшого шкільного віку.

 


Доц. Огнистий А.В.




 


До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси