Клуб соціальних ініціатив та волонтерства ТНПУ ім.В.Гнатюка



Клуб соціальних ініціатив та волонтерства 

ТНПУ ім.В.Гнатюка



В середу, 30 листопада на базі інституту педагогіки і психології ТНПУ ім.В.Гнатюка за ініціативи викладачів кафедри соціальної роботи та соціальної педагогіки відбулося  відкриття «Клубу соціальних ініціатив та волонтерства ТНПУ ім.В.Гнатюка».


Основною метою Клубу є сприяння розвитку соціальних ініціатив у молодіжному середовищі, допомога соціально вразливим категоріям дітей та молоді, консолідація свідомих та активних громадян для реалізації та захисту культурних, соціальних, економічних, політичних та інших спільних прав, свобод і законних інтересів. До важливих завдань Клубу відносимо: сприяння створенню позитивного іміджу та репутації волонтерської діяльності у широкої громадськості; науково-дослідна робота волонтерів; створення умов для саморозвитку членів Клубу як особистостей, членів суспільства, громадян України та багато інших напрямів діяльності, що не суперечать чинному законодавству України.


Під час зустрічі було затверджено Статут Клубу. Шляхом відкритого голосування обрано президента клубу – к.п.н. Водяну Ольгу Володимирівну та Віце–Президента – ст.гр. СР-11 Урбановську Іванну та уповноважених представників відокремлених підрозділів.


Надзвичайно цікавою та пізнавальною виявилась доповідь Мар’яни Гевко, яка завітала до нас із Молодіжного центру розвитку «Міст». Були обговорені питання про майбутню співпрацю.


«Волонтерити – робити добро, без матеріальної користі, але для збагачення свого внутрішнього світу; унікальне відчуття того, що ти потрібний людям, що твоє велике і добре серце завжди готове допомагати ближнім!»


Ми віримо, що йдучи «дорогою добра», змінити світ на краще можливо!


Україна починається з ТЕБЕ!

 

 

К.п.н. Водяна Ольга Володимирівна





 




До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси