У ТНПУ ім. В. Гнатюка затвердили Кодекс честі

 


У ТНПУ ім. В. Гнатюка затвердили Кодекс честі



На Конференції трудового колективу ТНПУ ім. В. Гнатюка затвердили Кодекс честі, що встановлює загальні, обов’язкові для дотримання моральні принципи та правила етичної поведінки осіб, які працюють і навчаються в університеті. Практика впровадження Кодексів честі у вищих навчальних закладах України нова, проте накопичений багатий та цікавий світовий досвід. Підтримуючи кращі зарубіжні традиції, університет прагне створити середовище, яке сприятиме навчанню і роботі, прагненню до істини, обміну знаннями, впровадженню інновацій, інтелектуальному розвитку студентів і працівників, підтриманню особливої університетської культури взаємовідносин.


Кожен член університетської спільноти, який підписав Згоду щодо дотримання академічної доброчесності погоджується здійснювати власну освітню, наукову, творчу діяльність, дотримуючись цінностей, корпоративної культури, Кодексу честі Університету, найвищих моральних і правових норм академічної доброчесної поведінки, керуючись нормами моралі і чинного законодавства, етичними вимогами до освітньої та наукової діяльності. Кодекс є переліком настанов та цінностей, дотримання яких представниками спільноти ТНПУ є необхідним як на території університету, так і поза ним.


Варто зазначити, що Кодекс честі активізував рух за поліпшення морального клімату у виші. Наші студенти долучилися до акції «Я здаю сесію без хабарів», адже переконані, що великі зміни починаються з кожного громадянина.



Мар'яна Підодвірна

 


До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси