Студенти-волонтери ТНПУ ім.В.Гнатюка займаються соціальною роботою на базі державних і недержавних організацій (ФОТО)


Студенти-волонтери ТНПУ ім.В.Гнатюка

 займаються соціальною роботою 

на базі державних і недержавних організацій

 

В рамках реалізації завдань «Клубу соціальних ініціатив та волонтерства ТНПУ ім.В.Гнатюка», а саме здійснення підтримки та прийняття участі у благодійних і соціально важливих видах діяльності, наші волонтери прийняли участь у заході, який проходив на базі ТМЖК «Відродження нації» з протидії торгівлі людьми - «На запчастини – тільки машини».


Основна мета цієї акції – привернути увагу жителів міста та області до проблеми торгівлі людьми, адже нам добре відомо, що трудових мігрантів на заході України є дуже багато. Торгівля людьми у всіх її проявах – реальна проблема сьогодення. Завданням наших ВОЛОНТЕРІВ було донести інформацію до людей про те, як вберегти себе.


А також члени «Клубу соціальних ініціатив та волонтерства ТНПУ ім.В.Гнатюка» прийняли участь в  акції, що проходила з нагоди Міжнародного Дня захисту інвалідів у Тернопільському академічному театріактора і ляльки. Організатори заходу - Тернопільський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно із Тернопільською міською радою.


Директор Центру Горбоніс Тетяна Володимирівна разом із працівникамирадо відгукнулись на пропозицію наших ВОЛОНТЕРІВ щодо здійснення соціального супроводу діток-інвалідів під час заходу, за що ми їм щиро вдячні. В деталях нам розповіли про особливості роботи з даною категорією дітей. Після проведеного інструктажу студенти-волонтери активно долучились до цікавих майстер-класів, веселих ігор, танців та інших видів діяльності розважальної програми, а на завершення, нагороджень грамотами міським головою.

 

 

Асистент кафедри соціальної роботи
та соціальної педагогіки
к.п.н. Водяна Ольга Володимирівна












До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси