ХІІ сесія Олімпійської академії України


ХІІ сесія Олімпійської академії України


9-10 грудня 2016 року у Національному університеті фізичного виховання і спорту України відбулась XVІІ сесія Олімпійської академії України приурочена 25 річниці створення Олімпійської академії України. Під час роботи сесії було наголошено, що протягом 2012-2016 років діяльність олімпійської академії України та її регіональних відділень була спрямована на популяризацію олімпійського руху, сприяння духовному збагаченню людей, поширенню обміну цінностями національної культури під знаком ідей та принципів олімпізму, впровадження освітніх та культурних програм.



За підсумками діяльності за звітний період Тернопільське обласне відділення олімпійської академії України яке знаходиться у Тернопільському національному педагогічному університеті ім. В.Гнатюка відзначено за значний внесок у розбудову олімпійського руху, впровадження олімпійської освіти та виховання молоді в дусі олімпійських ідеалів, голова відділення завідувач кафедри фізичного виховання, доц. Огнистий А.В. відзначено за значний внесок у розвиток олімпійського руху в Україні.


В рамках сесії Олімпійської академії України за участі науковців Греції, Литви, Латвії, Німеччини, Казахстану, Молдови відбулась міжнародна конференція „Актуальні проблеми сучасної олімпійської освіти”. Від Тернопільської делегації з повідомленням „Волонтерський рух в системі олімпійської освіти” виступив Огнистий А.В.

 

Голова відділення
доц. Огнистий А.В.

 


До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси