Педагогічна практика студентів-істориків   у ТНВК «Школа-ліцей №6 ім.Н.Яремчука»


Педагогічна практика студентів-істориків 

у ТНВК «школа-ліцей №6 ім. Н. Яремчука»


Стало доброю традицією щороку співпрацювати з дирекцією та вчительським та учнівським складом школи-ліцею №6 ім.Н.Яремчука. Щороку учні та вчителі радо зустрічають майбутніх педагогів-істориків, та  допомагають краще адаптуватись до непростого шкільного життя.

Багато учнів цієї школи після її закінчення поступають на історичний факультет ТНПУ імені В.Гнатюка, тому старшокласникам  було цікаво послухати про життя історичної родини. Під керівництвом викладача – методиста, кандидата історичних наук, доцента кафедри нової і новітньої історії та методики викладання історії Костюк Лесі Володимирівни та за підтримки вчителів школи-ліцею № 6 ім. Н. Яремчука, Матвіїва Івана Йосиповича, Лихачинської Івани Іванівни та Тарнотуди Олега Петровича відбулися зустрічі з учнями 10-х та 11-х класів, на яких студенти – практиканти розповіли про навчальну, наукову та виховну роботу студентів факультету, їх пізнавальну діяльність під час виховних заходів, подорожей, зустрічей із видатними людьми. Випускники школи жваво цікавилися особливостями навчання на історичному факультеті.

 
Зустрічі відбулись в приємній дружній атмосфері. Сподіваємось, що учні по-іншому відкрили для себе професію вчителя – історика і незабаром ми їх побачимо в рядах студентів історичного факультету.


Студентка
IV курсу історичного факультету
Марчук Ірина








До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси