Посвята в студенти географічного факультету - 2015

Посвята в студенти географічного факультету - 2015


26-27 вересня у селі Скоморохи Бучацького району була проведена посвята в студенти географічного факультету. Цього року факультет прийняв 25 ювілейна когорту цілеспрямованих та креативних молодих людей. Організаторами свята стала студентська спільнота факультету, куратори та викладачі факультету.



На студентів і викладачів чекала цікава шоу-програма, солодкі призи, корисний глінтвейн і море позитивних вражень. Для всіх бажаючих відвідати свято студентів і викладачів було організовано автобуси і пристойні умови проживання на турбазі "Лісова". Все дійство почалось ще на вході, де студенти випускного року навчання підготували для викладачів цікаві розважальні конкурси, а першокурсників перевіряли на знання одного з об’єднавчих символів факультету – його гімну.


Після оперативного розселення студенти пішли готуватись до конкурсної програми, збирати дрова на ватру, облаштовувати місце для виступу. Близько 16:00 на сцені під відкритим небом почались баталії за звання кращої групи першокурсників. Глядачів та вболівальників назбиралось вдосталь, так як загалом на посвяту приїхало понад 200 студентів факультету. Студенти першого курсу спробували себе у таких конкурсах: представлення групи, інтелектуальному, КВК і конкурсі "Геї".





Не все задумане вдалось провести під відкритим небом, але як стверджують ведучі Дарина Вовчок та Ігор Кузик, свято вдалось на славу. Після підбиття підсумків і нагородження переможців, студенти 1 курсу прийняли присягу, випили глінтвейну і стали повноцінними членами спільноти географічного факультету.


По завершенню всіх урочистостей на всіх чекала запальна дискотека в приміщенні актового залу . А потім у ночі, коли вщух дощ, була запалена ватра. Близько 14:00 27 вересня всі благополучно повернулись в Тернопіль і напевно кожен вам скаже, що "Було є і буде так. Кращий з кращих Геофак ."


Кордиш Тарас,
студент групи Е-43
географічного факультету 

До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси