Запрошуємо на традиційну новорічно-різдвяну програму   «Чарівні вогники Різдва»


Запрошуємо 

на традиційну новорічно-різдвяну програму 

«Чарівні вогники Різдва»


26 грудня запрошуємо студентів та працівників Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка відвідати традиційну новорічно-різдвяну програму «Чарівні вогники Різдва», яку представить своїм шанувальникам Муніципальний Галицький камерний оркестр в Українському Домі «Перемога», художній керівник і диригент колективу народний артист України Василь Феленчак.


У концерті звучатимуть як звичні для новорічного часу мелодії, на зразок Танцю Феї Драже з балету «Лускунчик» Петра Чайковського, саундтреку «Десь у моїй пам’яті» з кінофільму «Один вдома» чи увертюри до оперети «Летюча миша» Йогана Штрауса, так і цікаві джазові речі Лероя Андерсона та Генрі Манчіні, рок-н-рольні ритми, втілені у попурі на пісні групи «The Beatles», естрадні мотиви, що знайдуть відображення у композиціях «Happy New Year» з репертуару «АВВА» та «Let it snow», яку виконував Френк Сінатра.


Слухачі різдвяної програми почують улюблені різдвяні твори, такі як «Тиха ніч», «Дзвіночки дзвенять», «Щедрик». А колядки артисти оркестру виконуватимуть разом з народним аматорським жіночим камерним хором «Gloria» (художній керівник Євгенія Біркова) з міста Бережани, який цього року стане гостем програми «Чарівні вогники Різдва».


У творах Едварда Пола та Джорджа Вайла «Це найчудовіший час у році» і «Ритмічні спалахи Різдва» Брайана Белмаджеса прозвучить головна ідея концерту - життя продовжується, несучи нас з дня у день від Різдва до Різдва, від 31 грудня до 31 грудня, і треба радіти кожній його миті, незважаючи ні на що.


Чекаємо на концерті!


Інформаційна група факультету мистецтв




До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси