Студенти психолого-педагогічного відділення створили дітям казку до дня Святого Миколая (ФОТО)


Студенти психолого-педагогічного відділення 

створили дітям казку 

до дня  Святого Миколая 


19 грудня Святий Миколай разом із своїми помічниками-волонтерами «Клубу соціальних ініціатив та волонтерства ТНПУ ім. В.Гнатюка» завітали до Тернопільського «Карітасу». Директор спільноти о.Андрій Марчук радо відгукнувся на пропозицію викладача кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Водяної О.В. та групи ініціативних студентів щодо проведення святкової вистави під час акції «Дня Cвятого Миколая» для дітей-сиріт, вимушених переселенців, дітей із малозабезпечених, багатодітних та кризових сімей.


В Україні свято Миколая – одне із найбажаніших, найсвітліших та найрадісніших християнських свят, коли кожен із нас очікує здійснення заповітної мрії, таємно вірить у диво. Однак є діти, яких складні життєві обставини позбавили родинного затишку та тепла, батьківської ласки та любові. Але вони, як і всі ми, сподіваються на чудо саме в цей світлий день. Святий Миколай – милосердний і добрий,він дарує людям казку!


Студенти психолого-педагогічного відділення долучилися до такої величної місії, як помічники Миколая. Кожна дитинка на святі відчула себе особливою, отримала незабутні враження від перегляду театралізованого дійства, а на завершення волонтери вручили подаруночки та іменні листи від святого Миколая.

 

 

Асистент кафедри соціальної педагогіки
та соціальної роботи
Водяна О. В.












До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси