Не старіють душою ветерани спорту



Не старіють душою ветерани спорту


В рамках святкування 26 річниці створення Олімпійського комітету України відбулась зустріч виконкому Тернопільського обласного відділення Олімпійського комітету України з ветеранами спорту.


У ході теплого, дружелюбного спілкування перший заступник голови Тернопільського обласного відділення НОК України Ігнатенко Віталій Михайлович розповів ветеранам, як працює обласне відділення, розкрив перспективи розвитку українського спорту. В свою чергу поважні ветерани поділились спогадами про історію фізичної культури і спорту Тернопілля, цікавими моментами з спортивної та тренерської діяльності. Варто відзначити, що більшість з присутніх це випускники факультету фізичного виховання раніше Кременецького потім Тернопільського педагогічного інституту, а тепер Тернопільського національного педагогічного університету ім. В.Гнатюка.


Від Олімпійського комітету України всі учасники зустрічі отримали перекидні календарі з сучасними героями Українського спорту.


Під час зустрічі всі присутні вшанували пам’ять спортсменів які прославляли Тернопільську область і яких вже немає серед нас.

 

Голова Тернопільського обласного відділення
 Олімпійської академії України
 Огнистий А.В.


До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси