Викладачі кафедри практики англійської мови ТНПУ ім.В.Гнатюка провели  вечір англійської поезії



Викладачі кафедри практики 

англійської мови ТНПУ ім.В.Гнатюка

 провели вечір англійської поезії




Поезія – це завжди неповторність. 
Якийсь безсмертний дотик до душі.

Ліна Костенко


Викладачі кафедри практики англійської мови та методики її викладання ТНПУ імені Володимира Гнатюка Бабій Людмила Богданівна та Нацюк Мар’яна Богданівна організували та провели вечір англійської поезії. Захід відбувся 22 грудня і був приурочений завершенню року англійської мови.



У приміщення арт-галереї ресторану Бункермуз викладачі та студенти  англійського відділення факультету іноземних мов читали та обговорювали вірші відомих англомовних поетів, а також власні поезії. До них радо долучилися учасники щотижневого клубу англійської мови. Усі присутні мали чудову нагоду розмовляти англійською мовою, перевірити свої знання поезії у цікавій вікторині та спробувати власні сили у написанні віршів. На завершення усіх об’єднали пісні під акомпанемент гостя – волонтера Корпусу миру Філа Квома, який працює на кафедрі практики англійської мови та методики її викладання ТНПУ імені Володимира Гнатюка.


Вечір минув у теплій, невимушеній, затишній та романтичній атмосфері. Учасники та гості заходу обмінялися враженнями та висловили бажання організовувати подальші зустрічі у такому ж форматі.

 

Доцент кафедри практики англійської мови та

методики її викладання
Кондратьєва Тетяна Богданівна









До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси