На хіміко-біологічному факультеті відбувся захід «День охорони первоцвітів» 03.05.2023 На хіміко-біологічному факультеті відбувся захід «День охорони первоцвітів»
Захід відбувся з ініціативи викладачів кафедри ботаніки та зоології (доцентів: Герц Н.В., Мацюк О.Б., зав. лаб. Яворівського Р.Л., ст. лаб. Кравець М.Я.) та студентів СОБХ-11 та СОБХ-12.. 

На хіміко-біологічному факультеті ТНПУ відбувся науково-освітній семінар «Люди і природа в умовах війни» 02.05.2023 На хіміко-біологічному факультеті ТНПУ відбувся науково-освітній семінар «Люди і природа в умовах війни»
В обговоренні проблемних питань, пов’язаних з впливом війни на здоров’я та функціональний стан організму людини, наслідках воєнних дій для тваринного і рослинного світу України, її екології взяли активну участь студенти 1-4 курсів і викладачі хіміко-біологічного факультету. 

Факультет мистецтв ТНПУ представив університет на Відкритому фестивалі-конкурсі духовної пісні 02.05.2023 Факультет мистецтв ТНПУ представив університет на Відкритому фестивалі-конкурсі духовної пісні
Духовна пісня єднає людей та підтримує моральну стійкість народу, а у нинішній час це особливо важливо! 

Проректор з наукової роботи та міжнародного співробітництва ТНПУ -   лектор Міжуніверситетської науково-дослідної лабораторії сучасних технологій навчання іноземних мов і культур 02.05.2023 Проректор з наукової роботи та міжнародного співробітництва ТНПУ - лектор Міжуніверситетської науково-дослідної лабораторії сучасних технологій навчання іноземних мов і культур

Лекція відбулась у рамках Міжуніверситетської науково-дослідної лабораторії сучасних технологій навчання іноземних мов і культур кафедри англійської філології та лінгводидактики Сумського державного педагогічного університету імені А.С.Макаренка..

Перший практичний досвід у студентів-істориків ТНПУ 02.05.2023 Перший практичний досвід у студентів-істориків ТНПУ
Учні й студенти обмінялися позитивним настроєм та подарували яскраві емоції один одному, а також спробували себе у ролі вчителя та отримали цінний перший практичний досвід.

Підписання угоди про співпрацю між ТНПУ та НРЗВО «Кам’янець-Подільський державний інститут» 02.05.2023 Підписання угоди про співпрацю між ТНПУ та НРЗВО «Кам’янець-Подільський державний інститут»
Богдан Буяк і Мар’ян Тріпак підписали договір, який регламентуватиме подальше співробітництво між закладами.

Майстер-клас від студентів ТНПУ в економічному ліцеї № 9 02.05.2023 Майстер-клас від студентів ТНПУ в економічному ліцеї № 9

Студентки 4 курсу спеціальності «Журналістика» Аліна Онисько та Аліна Пастир провели майстер-клас із профорієнтаційною метою для учнів десятого та одинадцятого класів у загальноосвітній школі I-III ст. – економічному ліцеї №9 імені Іванни Блажкевич

Звітно-виборні збори «НОК України» в Тернопільській області 02.05.2023 Звітно-виборні збори «НОК України» в Тернопільській області
Чисельно представлений склад ТНПУ: ректор - Богдан Буяк, декан факультету фізичного виховання - Андрій Огнистий, доцент кафедри теорії і методики олімпійського та професійного спорту - Валерій Єднак та доцент кафедри теорії і методики олімпійського спорту - Віктор Шандригось.

Літературно-музичний вечір у ТНПУ 01.05.2023 Літературно-музичний вечір у ТНПУ
Вечір пройшов у затишній та комфортній атмосфері та отримав багато хороших відгуків. Щиро дякуємо за активність усім учасникам творчого активу!

У ТНПУ відбулася V Міжнародна науково-практична конференція "Франкофонія в умовах глобалізації та полікультурності світу" 01.05.2023 У ТНПУ відбулася V Міжнародна науково-практична конференція "Франкофонія в умовах глобалізації та полікультурності світу"
Учасниками конференції стали як провідні вітчизняні та зарубіжні науковці, так і студенти нашого закладу.

На хіміко-біологічному факультеті ТНПУ відбувся круглий стіл на тему: «Сучасне уявлення про вид у біології» (ФОТО) 30.04.2023 На хіміко-біологічному факультеті ТНПУ відбувся круглий стіл на тему: «Сучасне уявлення про вид у біології» (ФОТО)
Учасники круглого столу підкреслили необхідність розширити і поглибити тематику теоретичних досліджень щодо сучасних проблем і частіше залучати молодих дослідників до наукових досліджень...

Профорієнтаційна робота кафедри геоекології та методики навчання екологічних дисциплін ТНПУ з учнями Тернопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів №10 (ФОТО) 30.04.2023 Профорієнтаційна робота кафедри геоекології та методики навчання екологічних дисциплін ТНПУ з учнями Тернопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів №10 (ФОТО)
Доцент Л.Янковська розповіла  про стан якості поверхневих та підземних вод, які є джерелом питної води для населення України, проблеми водозабезпеченості різних регіонів нашої держави....

На хіміко-біологічному факультеті ТНПУ відбувся захід, присвячений Дню зустрічі птахів (ВІДЕО, ФОТО) 30.04.2023 На хіміко-біологічному факультеті ТНПУ відбувся захід, присвячений Дню зустрічі птахів (ВІДЕО, ФОТО)
День зустрічі птахів – одне із найбільш яскравих свят, яке традиційно проводять студенти хіміко-біологічного факультету ТНПУ ім. В. Гнатюка. Цього року захід проходив у рамках тижня кафедри ботаніки та зоології...  


Новини 1678 - 1690 из 10061
Початок | Минула | 128 129 130 131 132 | Наступна | В кінець
Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси

Раздел не найден.