Засідання ректорату ТНПУ: про дотримання ліцензійних умов провадження освітньої діяльності та акредитацію освітніх програм

Засідання ректорату ТНПУ:

про дотримання ліцензійних умов провадження освітньої діяльності

та акредитацію освітніх програм


На засіданні ректорату Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка, що відбулося 10 травня, головним питанням було дотримання ліцензійних умов провадження освітньої діяльності та акредитація освітніх програм. 

За словами керівника Навчально-наукового центру якості освіти Ольги Пежинської, ці процеси відбуваються відповідно до державних вимог та з урахуванням сучасних змін законодавства.

Основними напрямками роботи були моніторинг кадрового забезпечення, оновлення груп забезпечення освітніх програм, груп забезпечення освітнього процесу та супровід процедури акредитації. Оновлено відомості про науково-педагогічних працівників, що підтверджують їх освітню та професійну кваліфікацію для забезпечення освітнього процесу. 

Ознайомила з результатами акредитації освітніх програм та представила рекомендації експертних груп та галузевих експертних рад щодо їх вдосконалення.

Підсумовуючи доповідь, Ольга Пежинська висловила очікування, що у наступному навчальному році університет продовжить свою активну роботу щодо підвищення якості освітніх програм та забезпечення їх відповідності вимогам Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти.

Перший проректор ТНПУ Надія Дробик виокреслила найближчі основні завдання з підготовки до акредитації гарантів та усіх відповідальних осіб.

Також на засіданні ректорату були анонсовані заходи з нагоди Дня вишиванки та Дня науки, які Україна відзначатиме наступного тижня.  


Провідний фахівець зі зв'язків із громадськістю ректорату ТНПУ Оксана Чмиленко



До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси