Викладачі ТНПУ успішно завершили курси англійської мови
Викладачі ТНПУ успішно

 завершили курси англійської мови 


" Language is not a genetic gift, it is a social gift. Learning a new language is becoming a member of the club – the community of speakers of that language.”
Frank Smith

Протягом чотирьох місяців викладачі Тернопільського національного педагогічного університету імені В. Гнатюка вдосконалювали свої навички англійської мови, що стало значущим кроком у їхньому професійному зростанні.

Володіння іноземною мовою стає необхідним атрибутом успішної педагогічної практики, забезпечуючи зручну комунікацію з колегами та учасниками міжнародних подій, а також доступ до актуальної наукової інформації. Курси англійської мови у ТНПУ не лише поповнили знання викладачів, а й дозволили їм підвищити свій професійний рівень.

Панорама Тернопільського озера
Панорама Тернопільського озера

Наша група складалася з представників різних факультетів університету: Надії Романівни Балик з фізико-математичного факультету; Лілії Павлівни Лушпинської з факультету педагогіки і психології; Наталії Богданівни Таранової з географічного факультету; Віталія Сергійовича Барановського, Ірини Михайлівни Голодюк та Тетяни Василівни Скунць з хіміко-біологічного факультету; Ірини Ярославівни Тернової з центру доуніверситетської підготовки; Марії Ігорівни Любінецької з факультету філології і журналістики.

Особливу вдячність висловлюємо доценту кафедри англійської філології та методики навчання англійської мови, Надії Ігорівній Гупці-Макогін, за її професіоналізм, ефективність у навчанні та здатність робити процес вивчення мови захоплюючим і цікавим. Також варто відзначити декана факультету іноземних мов, доцента Кебала М. С., за організацію цієї важливої ініціативи, спрямованої на підвищення кваліфікації та професійний розвиток викладацького складу університету.

Тернопільська набережна
Тернопільська набережна

Сподіваємось на продовження в наступному навчальному році.

Доц. Наталія Богданівна Таранова


До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси