Представники факультету фізичного виховання ТНПУ провели профорієнтаційну зустріч під час Чемпіонату м.Тернополя з катання на роликах та скейтах (ФОТО)
Представники факультету 
фізичного виховання ТНПУ провели 
профорієнтаційну зустріч 
під час Чемпіонату м.Тернополя 
з катання на роликах та скейтах 


Доцент кафедри теоретичних основ і методики фізичного виховання Надія ГРАБИК та студенти факультету фізичного виховання Сергій ПРИЙМАК та Людмила РАВСЬКА здійснювали суддівство Чемпіонату м.Тернополя з катання на роликах та скейтах, який відбувся 1 червня 2024 року на центральній алеї парку ім.Тараса Шевченка. 
 
. Учасники змагань на роликах
Учасники змагань на роликах

Під час спортивного заходу представники факультету провели профорієнтаційну зустріч з учасниками змагань щодо вступу на факультет фізичного виховання Тернопільського національного педагогічного університету ім. Володимира Гнатюка.

 Учасники змагань на скейтах
Учасники змагань на скейтах

Юні спортсмени та їхні тренери дізналися:
- про освітні програми, за якими можна навчатися на факультеті фізичного виховання (014.11 Середня освіта (Фізична культура); 017 Фізична культура і спорт; 017 Фізична культура і спорт (Фізкультурно-спортивна реабілітація));
- особливості цьогорічної вступної кампанії;
- перспективи майбутнього працевлаштування. 

Інформація  про вступну кампанію
Інформація  про вступну кампанію

Учасники зустрічі ознайомилися з перевагами вступу на факультет фізичного виховання ТНПУ: хороша матеріально-технічна база університету; досвідчений та висококваліфікований викладацький склад; сприятлива атмосфера для якісної освіти, з можливістю обирати індивідуальну траєкторію навчання через вивчення одного із профілів програми Minor, вільний вибір навчальних дисциплін та академічну мобільність; можливість наукового та спортивного зростання.

Профорієнтаційні буклети
Профорієнтаційні буклети

На завершення зустрічі юні спортсмени та їхні тренери отримали буклети з детальною інформацією щодо умов цьогорічного вступу.

Майбутні студенти факультету фізичного виховання
Майбутні студенти факультету фізичного виховання


Доцент кафедри ТОМФВ
Надія ГРАБИК

До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси