Хіміко-біологічний і фізико-математичний факультети ТНПУ завітали до  ліцеїстів с.Острів з цікавою програмою (ФОТО)


Хіміко-біологічний 

і фізико-математичний факультети ТНПУ 

завітали до ліцеїстів с.Острів 

з цікавою програмою




Нещодавно в рамках відзначення Міжнародного дня захисту дітей працівники та студенти хіміко-біологічного і фізико-математичного факультетів долучилися до спортивно-наукового заходу для учнів закладів середньої освіти 6-9 класів Великоберезовицької селищної ради, яке відбулося на базі Острівського ліцею. 


Приємно відзначити, що координатором заходу був випускник хіміко-біологічного факультету директор комунального закладу Великоберезовицької селищної ради «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Дмитро Володимирович Гайдук.


Представники хіміко-біологічного і фізико-математичного факультетів з організатором заходу Гайдуком ДмитромПредставники хіміко-біологічного і фізико-математичного факультетів з організатором заходу Гайдуком Дмитром

Так, залучаючи молодь до захоплюючого світу науки, хіміко-біологічним факультетом були продемонстровані цікаві і пізнавальні хімічні експерименти, біологічні колекції комах і рослин, а також показано і розказано про особливості фізіології людини. 


Фізико-математичний факультет представив підліткам чудовий світ фізики через захоплюючі досліди. Вони дали змогу учням поспостерігати, як фізичні закони працюють у повсякденному житті і як математика допомагає зрозуміти складні явища.




доц. Чень Ірина демонструє зорові ілюзії
Доц. Чень Ірина демонструє зорові ілюзії 

Цікаві хімічні перетворення від Голодюк Ірини
Цікаві хімічні перетворення від Голодюк Ірини

Таємничий світ електрики і магнетизму
Таємничий світ електрики і магнетизму

Участь дітей у фізичних екпериментах
Участь дітей у фізичних екпериментах

Діти з цікавістю брали участь у різних демонстраціях та залишилися у захваті від побаченого і пережитого, а також висловили бажання брати участь у подібних заходах у майбутньому.

Цей захід став чудовою можливістю для учнів зануритися у світ науки, розвинути свої інтереси та таланти, а також отримати нові знання. Такі заходи не лише популяризують науку серед молоді, але й допомагають нам виховувати нове покоління талановитих дослідників та науковців.


Декан хіміко-біологічного факультету
проф.Оксана Боднар


До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси