Пізнавальна зустріч дітей, які перебувають у  літньому таборі, на психолого-педагогічному відділенні ТНПУ (ФОТО)

Пізнавальна зустріч дітей, 

які перебувають у  літньому таборі, 

на психолого-педагогічному 

відділенні ТНПУ



Студенти-психологи під керівництвом доцента  Галини Гончаровської  долучилися до роботи літнього табору для дітей, який функціонує при Тернопільському національному педагогічному університеті імені Володимира Гнатюка. Діти під супроводом викладачів та студентів мають можливість весело, пізнавально та цікаво провести час у стінах вишу на різних локаціях. 

У п’ятницю діти побували на психолого-педагогічному факультеті і мали можливість ознайомитися з діяльністю психолога, а наші студенти майбутні фахівці в галузі психології відпрацювали свої вміння та навички з організації та проведення розвивальних вправ з дітьми. 


Організаційні моменти зустрічі дітей з майбутніми психологами
Організаційні моменти зустрічі дітей з майбутніми психологами

Весела руханка з енергійною Соломією
Весела руханка з енергійною Соломією

Творчі завдання
Творчі завдання

Під час шкільних канікул важливо для дітей створити безпечні та сприятливі умови проведення їх вільного часу. В умовах воєнного стану надзвичайно актуальною є робота з дітьми психоедукаційного характеру, спрямована на гармонізацію їх емоційного стану, вивільнення емоцій, розвиток пізнавальних, комунікативних здібностей, налагодження довірливих стосунків в спілкуванні з ровесниками та дорослими.

Позитивні емоції, спілкування, імпровізаційні моменти
Позитивні емоції, спілкування, імпровізаційні моменти

Літній табір - хороша ідея щодо організації як безпечного дозвілля дітей,  так і практики для студентів університету. Це сприяє  розумінню студентами своїх майбутніх зон професійного розвитку та практичного застосування своїх теоретичних знань в реальній взаємодії з дітьми. 


Було весело, активно, творчо
Було весело, активно, творчо

Літній табір – це позитивні емоції, новий досвід, відчуття єдиної спільноти, атмосфера драйву, креативності, допитливості!

Дякуємо організатором за можливість долучитися, завжди раді брати активну участь у заходах ТНПУ щодо популяризації нашої спеціальності 053 Психологія.


Галина Гончаровська –
кандидат психологічних наук,
доцент кафедри психології розвитку
та консультування


До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси