Омріяний відпочинковий табір при ТНПУ “Маленькі студенти” – продовжує свою роботу (ФОТО)
Омріяний відпочинковий табір при ТНПУ 
“Маленькі студенти” – 
продовжує свою роботу



Ось і настало літечко - пора сонця, тепла, довгоочікуваних канікул та захоплюючих пригод! Саме тому, нещодавно двері Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка традиційно відчинилися для маленьких гостей з нагоди відкриття табору «Маленькі студенти» для молодших школярів.

Слід відзначити, що табір для дітей в педагогічному університеті відкрили вже втретє, де “маленькі студенти” дуже весело проводять свій час та відпочивають у межах території університету. Зауважимо, що у відпочинковому таборі перебувають вихованці минулорічної зміни. Цьогоріч у нашому закладі знову 2 загони, однак, мають неординарні назви: “Капібари” та “Котики-патріотики” з якими працюють кращі студенти-практиканти третього курсу відділення «Початкова освіта» факультету педагогіки та психології.

Народження загону “Котики-патріотики”

Народження загону “Котики-патріотики”

Функціонуванню табору передувала ґрунтовна підготовка студентів при вивченні дисципліни «Методика виховної роботи в літніх оздоровчих закладах» (доц. Матіяш В.В.). До організації табору долучились практично всі викладачі факультету. Особливістю цього табірного сезону є не тільки організація пізнавального відпочинку та цікавого дозвілля учнів, але й захоплююче профорієнтаційне спрямування. Молодші школярі були на гостинах багатьох факультетів нашого університету і спробували “побувати” в різних сферах: спорті, мистецтві, науці, та інших розвагах. Кожен день наповнений цікавими заняттями, і кожне нове відкриття розширює перед маленькими чомучками  світ неймовірних можливостей.
  
Ранкова гімнастика з педагогами-організаторами 
Ранкова гімнастика з педагогами-організаторами 

Крім того, надзавданням виховної роботи табору вважаємо необхідність відволікти увагу  дітей від складних подій в країні і подарувати їм щастя та частинку радості безтурботного дитинства.


«Подорож до знавців природи» (на базі хіміко-біологічного факультету)
«Подорож до знавців природи» (на базі хіміко-біологічного факультету)

“Захоплива мандрівка у світ емоцій” (на базі факультету педагогіки і психології) “Захоплива мандрівка у світ емоцій” (на базі факультету педагогіки і психології)

Молоді педагоги-організатори приємно дивували всіх дітей різноманітністю ігор, вікторин, змагань, квестів, креативних ідей. А також вразили всіх своїми педагогічними здібностями, які вони отримали під час навчання в університеті.
  
Наші таланти
Наші таланти

Усі діти з великим задоволенням та захопленням відвідують табір. Їх оченята світяться від постійного очікування свята, яке відбувається кожного дня.  

В інтерв’ю діти поділились своїми враженнями від першого тижня роботи табору. Найбільше їм сподобалися ігри на свіжому повітрі,  музичні калейдоскопи, банси, квести, майстер-класи, подорожі різними факультетами. Незабутні враження та феєричні емоції дітей не мають меж! І попереду їх чекає ще багато цікавого.


Педагог-організатор
табору «Маленькі студенти»,
студентка 3 курсу
факультету педагогіки та психології,
відділення «Початкова освіта»
Наталя Герасимчук


До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси