ТНПУ підтримує  «Універсальний маніфест людських цінностей і прав» (ФОТО)

ТНПУ підтримує

«Універсальний маніфест 

людських цінностей і прав»



Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка підтримав «Універсальний маніфест людських цінностей і прав», проголошений Ускюдарським університетом (Туреччина).

Ilham MIRAC – професор Ускюдарського університету і багаторічний партнер історичного факультету, презентував основні положення Маніфесту на  VІ Міжнародній науково-практичній конференції «Ціннісні орієнтири в сучасному світі: теоретичний аналіз та практичний досвід», яка відбулася у ТНПУ 17-18 травня 2024 р. 


Текст Маніфесту.
Текст Маніфесту


Маніфест є важливим кроком у зусиллях побудувати справедливий і мирний світ, заснований на гідності та повазі до всіх людей.

Основоположні принципи Маніфесту, проголошують те, що кожна людина має право на життя, свободу та особисту безпеку, заслуговує на рівне ставлення без дискримінації та має право жити в мирі й процвітанні.

ТНПУ, як навчальний заклад,  пропагує вищі людські  цінності та культивує у всіх учасників освітнього процесу відповідальність, етичність та толерантність та пропагує захист прав людини й основних свобод.

Ми віримо, що спільні зусилля з поширення та реалізації на практиці послання Маніфесту допоможуть створити справедливий і кращий світ для всіх, заснований на базових людських цінностях.

Маніфест доступний за покликанням:

https://uskudar.edu.tr/manifesto/manifesto-for-universal-human-values-and-rights.html


Доцент Н. Морська



До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси