Співпраця ТНПУ з  Харківською гуманітарно-педагогічною академією (ФОТО)

Співпраця ТНПУ з  Харківською 

гуманітарно-педагогічною академією



Наприкінці травня магістранти  1 року навчання спеціальності «Середня освіта (Інформатика, математика, STEM-освіта)» та доценти Тернопільського національного педагогічного університету Барна О.В. та Лещук С.О. на базі кафедри інформатики Харківської гуманітарно-педагогічної академії взяли участь у весняному методичному марафоні «Досвід навчання інформатики у сучасних умовах»  та провели гостьовий семінар "Як навчати інформатики в умовах поширення штучного інтелекту та робототехніки?".


Онлайн зустріч учасників марафону
Онлайн зустріч учасників марафону

Спікери Ольга Барна та Ярослав Стефанюк (студент групи змСОІн-13) розглянули штучний інтелект та робототехніку як новий тренд та їх вплив на освіту, презентували практики того, як інтегрувати ШІ та робототехніку в уроки інформатики, як розробляти інноваційні уроки інформатики з використанням ШІ та робототехніки.
  
Приклади активностей в STEM-центрі ТНПУ
Приклади активностей в STEM-центрі ТНПУ

Практичні поради від Ярослава Стефанюка про організацію роботи технічних гуртків Центру дитячої та юнацької творчості та клубів з робототехніки РадоБот.
Практичні поради від Ярослава Стефанюка про організацію роботи технічних гуртків Центру дитячої та юнацької творчості та клубів з робототехніки РадоБот


Учасники семінару під керівництвом модераторок
зустрічі Лещук Світлани та з боку організаторів - Кисельової Олесі подискутували з приводу викликів, ризиків та можливостей викладання інформатики в епоху ШІ.


Початок семінару
Початок семінару

Учасники - студенти обох вишів активно брали участь у дискусіях, ділилися своїм досвідом та ставили запитання доповідачам.

А вчора зареєстровані учасники отримали на пошті й сертифікати.

   
Сертифікат учасників
Сертифікат учасників 


Дякуємо усім причетним, що можемо спільно творити якісну освіту в Україні!



Доцент, Ольга  Барна


До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси