Дитячий табір ТНПУ в гостях у хіміко-біологічного факультету (ФОТО)

Дитячий табір ТНПУ 


в гостях у хіміко-біологічного факультету





Літні канікули у школярів - це період для зміцнення їхнього здоров’я, пізнання нового та пригод. Задля повноцінного відпочинку та яскравих вражень 6 червня на хіміко-біологічний факультет Тернопільського національного педагогічного університету завітали учасники дитячого табору відпочинку.


Хіміко-біологічний факультет традиційно багато уваги приділяє роботі зі школярами. Цього разу для дітей ми підготували насичену програму із залученням навчальних, наукових лабораторій та спеціалізованих аудиторій де навчаються студенти факультету. 


Екскурсію в лабораторії анатомії людини проводили доцент кафедри загальної біології та методики її навчання Ірина Чень, в зоологічному музеї доцент кафедри ботаніки та зоології Галина Голіней, кафедри хімії та методики її навчання ст.лаборанти Тетяна Скунць та Ірина Голодюк. Цікавий майстер-клас по роботі з мікроскопами провела доцент кафедри ботаніки та зоології Наталія Герц і ознайомила учнів з анатомічною будовою рослин і одноклітинних тварин. Доцент кафедри ботаніки та зоології Наталія Москалюк спільно зі студентами 21 групи провели веселі банси, різноманітні рухливі та пізнавальні ігри на знання зоології хребетних і фізіології рослин. 


Улюбленці усіх дітей - ахатини
Улюбленці усіх дітей - ахатини


Доц. Наталія Герц демонструє як необхідно працювати з мікроскопом
Доц. Наталія Герц демонструє як необхідно працювати з мікроскопом

Учні складають зоологічні пазли
Учні складають зоологічні пазли

Цікаві хімічні головоломки

Цікаві хімічні головоломки

Яскраво та емоційно промайнули
150 хвилин екскурсії по факультету. Дуже активні, швидкі й артистичні школярі, змогли відвідати всі локації й надати влучні відповіді на всі наші інтерактивні запитання, а самі допитливі самостійно виконували прості експерименти.
  Спільна світлина на згадку
Спільна світлина на згадку


Запрошуємо усіх охочих на індивідуально-групові профорієнтаційні екскурсії. 

Будьмо єдиними у прагненні бачити Україну вільною, незалежною державою. Разом ми здатні на великі досягнення і перемоги.



Заст. декана з виховної роботи, 

доц. Наталія Москалюк


До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси