Академічна спільнота ТНПУ вітає всіх з Днем Конституції України

Академічна спільнота ТНПУ 
вітає всіх
 з Днем Конституції України




Конституцією України утверджені головні цінності нашого народу – людина, її життя, здоров’я, честь, гідність, недоторканність та безпека. Будуючи майбутнє нашої Батьківщини, ми маємо пам’ятати про це.

Даючи відсіч агресору, ми продовжуємо рішуче відстоювати наші цінності, наше право на життя і свободу, всі ті фундаментальні принципи, які закріплює Конституція і на яких будується сучасна правова держава.

Конституція України гарантує здійснення об’єктивного та незалежного правосуддя. У ці важкі для нашої держави часи саме Основний Закон України має стати фундаментальною основою боротьби за збереження нашої єдності, становлення демократії, законності та правопорядку.

Cьогодні ми змушені доводити та відстоювати права і свободи у війні з ворогом. Щира подяка та низький уклін всім, хто зараз боронить неньку, хто ризикує найдорожчим і найціннішим - життям.

Працівники ТНПУ бажають кожному громадянину України міцного здоров’я, безмежної любові один до одного та непохитної віри у щасливе майбутнє нашої країни! 

Воїни захищають, а ми повинні працювати та донатити, щоб максимально наближати омріяну Перемогу! Тільки разом можна досягти високих цілей! 

Слава Україні! Героям Слава!

До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси