ТНПУ - багаторічний лідер рейтингу педагогічних ЗВО України (ФОТО)
ТНПУ - багаторічний лідер

 рейтингу педагогічних ЗВО України



Інформаційний ресурс «Освіта.ua» представляє педагогічні виші, що посіли найвищі місця в консолідованому рейтингу закладів вищої освіти України 2024 року.

Для формування рейтингу використано дані найбільш авторитетних серед експертів і засобів масової інформації національних рейтингів закладів освіти України, кожен з яких використовує різні критерії оцінювання закладів вищої освіти.

З радістю повідомляємо, що Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка цього року також посів перше місце серед педагогічних вишів.

Варто наголосити, що стабільно високі позиції ТНПУ за усіма напрямками - результат наполегливої, злагодженої, цілеспрямованої співпраці усіх підрозділів академічної спільноти університету.

РЕЙТИНГ2024
Початок рейтингової таблиці "Найкращі педагогічні виші"

В умовах воєнного стану ТНПУ впевнено і твердо демонструє високі досягнення у науковій, навчальній роботі, міжнародному співробітництві, різносторонній роботі з молоддю та свпраці з громадами.

Щиро вітаємо усіх причетних до нашого успіху! Бажаємо високо тримати гідне звання найкращого університету! Бажаємо всім успіхів у роботі, нових прогресивних ідей і невичерпної енергії для їх втілення, злагодженості і гармонії, непохитної мотивації, щастя, міцного здоров'я і незламної віри у нашу Перемогу! Працюймо і далі самовіддано і творчо на благо нашої Батьківщини!

Слава Україні!
Дякуємо ЗСУ!


Відділ у справах молоді ТНПУ

До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси