Навчальний візит викладачів ТНПУ до Університету Західної Македонії: нові знання, практика та незабутні враження (ФОТО)

Навчальний візит викладачів ТНПУ 

до Університету Західної Македонії: 

нові знання, практика та незабутні враження


З 24 по 28 червня 2024 року доценти кафедри англійської філології та методики навчання англійської мови ТНПУ Тетяна Гарасим, Ольга Дацків і Ольга Довбуш взяли участь у навчальному візиті до Університету Західної Македонії (м.Касторія, Греція) в рамках проєкту Еразмус+ КА2 «Модернізація університетських освітніх програм з іноземних мов на основі інтеграції з інформаційними технологіями / DigiFLEd». 


Цей візит став чудовою можливістю для партнерів проєкту з України, Фінляндії та Ірландії не лише ознайомитися з передовим досвідом грецьких колег у сфері інтеграції інформаційних технологій у викладання іноземних мов, але й попрактикуватися у застосуванні нових знань та методик.

Програма навчального візиту була насиченою та різноманітною. Учасники відвідали низку цікавих семінарів, де вивчали принципи мультимедійного навчання, створення інтерактивних додатків за допомогою PowerPoint та H5P, працювали із зображеннями, вчилися створювати живі книги, інтерактивні віртуальні світи та сайти.
   
Під час навчання
Під час навчання 


У програмі візиту були також семінари, присвячені особливостям цифрового сторітелінгу та сучасним цифровим іграм, де учасники досліджували інноваційні методи подачі інформації, інтерактивні формати навчання, використання новітніх інструментів штучного інтелекту в освітньому процесі.
  
Віртуальна реальність в дії
Віртуальна реальність в дії


Особливо цінним стало відвідування Immersive Lab, де викладачі на власному досвіді переконалися, наскільки ефективно можна використовувати віртуальну та доповнену реальність у навчанні. Це дало їм розуміння потенціалу цих технологій для підвищення мотивації та зацікавленості студентів у вивченні іноземних мов.


Важливою частиною візиту стала культурна програма, яка дала можливість партнерам познайомитися з багатою історією та культурою Греції. Вони відвідали музеї, візантійські храми, печеру дракона, а також взяли участь в екскурсії старим містом Касторії, досліджували акваріум та доісторичне поселення Лімнайо з використанням мобільних додатків.
  
Екскурсія містом Касторія з використанням цифрових додатків
Екскурсія містом Касторія з використанням цифрових додатків


Навчальний візит до Університету Західної Македонії став для викладачів ТНПУ незабутнім досвідом, який не лише збагатив їх новими знаннями та практичними навичками, але й сприяв налагодженню міжнародних зв’язків та культурному обміну.
  
Учасники проєкту.
Учасники проєкту

В Університеті Західної Македонії
В Університеті Західної Македонії

Дякуємо ЗСУ за можливість навчатися, працювати і підвищувати професійний рівень!



Менеджер проєкту,

доцент кафедри англійської філології 

та методики навчання англійської мови 

Ольга Довбуш


До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси