Вручення дипломів бакалаврам факультет іноземних мов ТНПУ

Вручення дипломів бакалаврам факультет іноземних мов ТНПУ


В актовій залі Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка сьогодні, 10 липня, відбулось урочисте вручення дипломів бакалаврам факультету іноземних мов.

Від імені всіх присутніх декан факультету Микола Кебало подякував діючим військовослужбовцям, які сьогодні мужньо боронять терени рідної України та завдяки кому випускники отримують бажані дипломи бакалаврів в  офлайн-форматі. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять вже полеглих Героїв.

Адміністрація факультету іноземних мов
Адміністрація факультету іноземних мов

«Вручення дипломів бакалаврам – це водночас і сумна подія, бо факультет прощається зі студентами, але й радісна, бо від сьогодні ви – випускники. Це все про досвід, адже у стінах університету кожен пережив як багато приємних, так і дуже непередбачуваних подій, таких як коронавірус, а згодом і війна, у час якої ми, на жаль, продовжуємо жити. Тому диплом бакалавра є випробуваний і часом, і долею, і успіхами, і поразками, і посмішками, і випробуваннями. Проте я бажаю не зупинятися на досягнутому, а йти лише вперед, лише до здійснення нових мрій», - у вітальному слові побажав випускникам Микола Степанович.

Виступає декан факультету Микола Кебало
Виступає декан факультету Микола Кебало

Завідувачі кафедр факультету іноземних мов привітали студентів із поповненням власної скарбнички досягнень та успішним проходженням ще однієї сходинки у своєму житті. Подякували батькам за підтримку та розуміння, а Збройним Силам України за можливість навчатися та навчати. І з нетерпінням чекають кожного на навчання в магістратурі, адже кожен – це вже частинка великої дружньої родини факультету.

На фото випускники факультету
Випускники факультету 

Спільне фото на згадку
Спільне фото на згадку 

У добру путь, дорогі бакалаври ТНПУ.

Христина Надала
Фото Олександра Петлюка


До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси