"Наукові пікніки – 2023": ТНПУ в центрі уваги (ФОТО)

"Наукові пікніки – 2023":
ТНПУ в центрі уваги


Щорічно, з метою популяризації науки та підприємства проводять «Наукові пікніки». Цьогоріч - це були 10-ті, ювілейні, які відбулися на Театральному майдані Тернополя та проходили під гаслом «З наукою до Перемоги».

Загалом взяли участь 50 команд. Це були представники різних шкіл, коледжів, університетів, громадських організацій та ініціатив, а також представники бізнесу. 

Організатори фестивалю та учасники ТНПУ

Організатори фестивалю та учасники ТНПУ

Команди демонстрували власні розробки, природничо-освітні знаряддя праці, сучасні інноваційні технології, наукові дослідження, а також, наскільки це було можливо, облаштовували в палатках міні-лабораторії та робочі кабінети, що привертало увагу гостей та спонукало до діалогу. Таким чином молоді спеціалісти ділилися досвідом, відкривали наукові секрети та радо запрошували на навчання до свого закладу. 

Цікавий обмін знаннями був і для учасників фестивалю, які спільно з колегами інших закладів вдавалися до наукових експериментів просто неба.

Гості «Наукових пікніків» мали змогу не лише спостерігати за інноваційними розробками, а й застосувати їх практично, спробувати та відчути себе науковцем. 

Серед представників були й факультети Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка: фізико-математичний, хіміко-біологічний, географічний, педагогіки та психології, інженерно-педагогічний, а також команда «SMART ерудити».

Представники фізико-математичного факультету та SMART ерудити

Представники фізико-математичного факультету та SMART ерудити

Представники хіміко-біологічного факультету

Представники хіміко-біологічного факультету

Представники географічного факультету

Представники географічного факультету

Представниці факультету Педагогіки та психології.

Представниці факультету педагогіки та психології

Організатори проєкту запевняють, що наука може бути цікавою, варто сповна відкрити її для себе та людей. А щорічний науково-популярний фестиваль дає змогу молодим фахівцям працювати з аудиторією, демонструвати власні наукові досягнення, отримувати миттєвий зворотній зв’язок, а це – висока оцінка проробленої роботи.

Бажаємо юним фахівцям наук не зупинятися, вчитися, творити та масштабувати свої ідеї надалі, аби встигнути реалізувати все до наступного року «Наукових пікніків».


Христина Надала


До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси