Гостьова лекція фахівця з США для студентів  кафедри психології розвитку та консультування ТНПУ (ФОТО)

Гостьова лекція фахівця з США для студентів

кафедри психології розвитку та консультування ТНПУ



2 квітня на кафедрі психології розвитку та консультування відбулася важлива подія – гостьова лекція на тему «Система роботи з дітьми від народження до 5 років з особливостями розвитку (досвід США)», яку прочитала фахівець з корекційної психології і педагогіки Пеньковська Наталія.  Лекція відбулася в змішаному форматі і зібрала біля 100 слухачів. 

Запрошення на гостьову лекцію

Запрошення на гостьову лекцію

Наталія Михайлівна 18 років працювала на кафедрі психології розвитку та консультування і проявила себе як високопрофесійний фахівець у галузі психологічного консультування та психотерапії. Переїхавши 8 років назад в США, вона  підтвердила свій диплом (диплом ТНПУ) і спрямувала свою професійну діяльність на психолого-педагогічну допомогу дітям з особливими потребами в ранньому онтогенезі. Тепер Наталія Михайлівна є визнаним фахівцем у цій галузі і є директором відповідного дошкільного закладу. 
  
Наталія Пеньковська під час лекції

Наталія Пеньковська під час лекції


Під час зустрічі були проаналізовані проблеми раннього втручання, обговорено переваги системної роботи в Сполучених Штатах Америки з дітьми з особливими потребами, виокремлено недоліки цієї роботи та здійснено порівняльний аналіз  раннього втручання  в США та в Україні.
  
Учасники зустрічі в онлайн форматі

Учасники зустрічі в онлайн-форматі

 
Щира і зацікавлена атмосфера панувала під час лекції. Було багато запитань, на які студенти мали можливість отримати вичерпні відповіді. Проте, як показало обговорення,  залишилися багато проблем, які б ще хотілося обговорити. Тому сподіваємося на подальші зустрічі!
  
Під час обговорення

Під час обговорення

     
Висловлюємо величезну вдячність Наталії Михайлівні за цікавий професій досвід, за щирість і активну громадянську позицію  на підтримку рідної України в далекому закордонні!  



Зав. кафедри
психології розвитку та консультування 

проф. Радчук Г.К.


До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси