Лекція для учнів у психологічній школі ТНПУ "Пізнай себе" (ФОТО)
Лекція для учнів 

у психологічній школі ТНПУ 

"Пізнай себе"



 У рамках освітньо-просвітницького проєкту «Психологічна школа «Пізнай себе»» кафедри психології Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка та КУТОР «Центр розвитку освітніх закладів області» мала чудову нагоду виступити із лекцією «Характер – ключик до розуміння себе та інших» перед учням 11 класів Тернопільської області.

Зміст заняття
Зміст заняття

Розуміння сутності характеру для побудови конгруентних стосунків із собою та іншими важко переоцінити. В народі кажуть:  «посієш вчинок – пожнеш звичку, посієш звичку – пожнеш характер, посієш характер – пожнеш долю». Тому то учні на занятті із цікавістю досліджували, що таке характер і які його складові. І окрім традиційної інформації про характер, учні мали можливість діагностувати в себе деякі особливості характеру і ознайомилися за якими параметрами відбувається опис конкретної характерології, і що потрібно враховувати, щоб вибудувати ефективну взаємодію. 

Лілія Широкорадюк
Заняття провела кандидат психологічних наук, доцент Лілія Анатоліївна Широкорадюк

Маю велику вдячність до слухачів за їх активність і зацікавленість у темі, зав. кафедри  Марині Орап за організацію надзвичайно актуального проєкту, і колективу рідної кафедри за емоційну  підтримку і співучасть. 


Доцент Широкорадюк Л.А.


До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси