Засідання ректорату ТНПУ: стратегія інформаційно-іміджевого розвитку

Засідання ректорату ТНПУ: стратегія інформаційно-іміджевого розвитку


Сьогодні, 5 квітня, відбулося засідання ректорату Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Одним із головних питань порядку денного стало обговорення стану та перспектив розвитку інформаційно-іміджевої діяльності університету за 2023-2024 навчальний рік.

В.о. начальника відділу у справах молоді Надія Раківська розповіла про багатоканальний підхід до реалізації інформаційно-іміджевої діяльності університету.

Вона зазначила, що ця діяльність здійснюється як централізовано, на рівні університету, так і через сторінки соцмереж факультетів, кафедр та особисті сторінки працівників та студентів.

Згідно з інформацією, представленою на засіданні, університет активно використовує свій сайт та соцмережі для поширення інформації. Наприклад, лише за перші три місяці поточного року було опубліковано понад 400 новин на сайті, а Фейсбук-сторінка університету нараховує майже 17 тисяч читачів. Також важливою складовою є активність на YouTube та інших платформах.

Присутні на засіданні також обговорили побажання та рекомендації студентів щодо подальшого розвитку інформаційно-іміджевої діяльності. Зокрема студенти висловили бажання бачити більше сучасного контенту, такого як відео та меми, а також більше інформації про міжнародну академічну мобільність та програми подвійних дипломів.

Заключно Надія Раківська зазначила, що інформаційно-іміджева діяльність Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка має велике значення для поширення інформації про університет та формування позитивного іміджу, а також для мотивації студентів та розширення їхніх можливостей.

Також на засіданні обговорили питання підготовки до святкування Дня університету, який відзначатимемо 15 квітня, та Гостини в ТНПУ, заплановані на 21 квітня поточного року. 


Пресслужба ТНПУ



До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси