Лекція «Життя як творчість» від профсорки ТНПУ Орап Марини для випускників закладів освіти

Лекція «Життя як творчість» 

від профсорки ТНПУ Орап Марини 

для випускників закладів освіти



Більше 200 учнів – випускників закладів загальної середньої освіти, та передфахової вищої освіти стали активними учасниками ІІІ Психологічної школи «Пізнай себе», організованої кафедрою психології факультету педагогіки і психології ТНПУ імені Володимира Гнатюка. Впродовж семи занять було обговорено важливі для юнаків і юнок питання стресостійкості, лідерства, самооцінки, характеру та професійного спрямування.  

Завершальна лекція Психологічної школи, проведена завідувачкою кафедри психології, професоркою Мариною Орап, виступила своєрідним підсумком та узагальненням «пройдених» тем.

Завершальна лекція Психологічної школи як своєрідний підсумок усіх попередніх темЗавершальна лекція Психологічної школи як своєрідний підсумок усіх попередніх тем

 
Марина Орап, завідувачка кафедри психології
Марина Орап, завідувачка кафедри психології


Тема життєтворчості є вкрай важливою для молодих людей, які стоять на порозі дорослого незвіданого, а тому тривожного життя. Підхід до власного життя як до творчого осягнення і освоєння дійсності дає змогу відчути себе активним діячем, який може активно впливати на свою особистість та події, які відбуваються у житті. Це дає надію, силу і мотивацію! Саме тому ця тема зібрала понад 100 слухачів із закладів освіти з різних куточків Тернопільської області, які активно долучались до обговорення важливих питань.


Психологічні знання допомагають розв'язати складні життєві питання, що постають перед учнями-випускниками шкіл
Психологічні знання допомагають розв'язати складні життєві питання, що постають перед учнями-випускниками шкіл

Конкретні інструменти для життєтворчості - саме те, що потрібно випускникам
Конкретні інструменти для життєтворчості - саме те, що потрібно випускникам

Вельми цікавим для учнів виявилось ознайомлення з методикою ІКІГАЙ – психологічним інструментом для аналізу власної особистості та діяльності. Домашнє завдання дасть можливість закріпити отримані знання та глибше пізнати свої сильні і слабкі сторони, свою місію та ті конкретні навички і компетентності, які можуть стати основою майбутньої професійної діяльності учнів.

Завжди приємно спілкуватись з сучасною українською молоддю, передавати їм знання і уміння, роблячи свій внесок у майбутнє України! 

Слава Україні! Героям слава!


Завідувачка кафедри психології, 
професорка Марина ОРАП


До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси