На факультеті іноземних мов ТНПУ пройшла інформаційна кампанія до обрання вибіркових дисциплін на 2024-2025 н.р.

На факультеті іноземних мов ТНПУ 

пройшла інформаційна кампанія 

до обрання вибіркових дисциплін 

на 2024-2025 н.р.



В ході підготовки до обрання здобувачами вищої освіти дисциплін за вибором на факультеті іноземних мов були проведені інформаційні заходи. 


Таким подіям передувало опитування серед студентів факультету, результати якого вказали на форми проведення інформаційної кампанії та очікування від неї.


Вказані заходи відбувалися у двох площинах: віртуальній, де здобувачі освіти мали змогу ознайомитися з анотаціями дисциплін та силабусами, розміщеними на сайті ТНПУ, презентаціями та відеороликами, які відображають наповнення запропонованого предмета, підготовленими керівниками навчальних курсів; також проводилася зустріч наживо. На рівні бакалаврату в останніх брали участь студенти в межах свого року навчання, заступник декана факультету іноземних мов з навчальної роботи доц. Анатолій Клименко та студенти-старшокурсники. 


Заступник декана розповів про особливості обрання вибіркових дисциплін на наступний навчальний рік для кожної освітньої програми, і, зокрема, про створення і функціонування загальнофакультетського каталогу вибіркових курсів професійного спрямування, відповів на запитання студентів, які стосувалися організації процедури обрання дисциплін у системі Moodle, а також наголосив на важливості здійснення свідомого вибору. 


Далі кожна із зустрічей продовжилася за зачиненими дверима у спілкуванні зі старшокурсниками, які розповіли про логічну послідовність вивчення дисциплін, поділилися своїм досвідом та здобутими результатами навчання.


Зустріч зі студентами 1 курсу

Зустріч зі студентами 1 курсу


Зустріч-зі-студентами-2-курсу

Зустріч зі студентами 2 курсу


Зустріч-зі-студентами-3-курсу

Зустріч зі студентами 3 курсу


У зустрічі з магістрантами факультету іноземних взяли участь завідувачі кафедр та гаранти освітніх програм. На всі озвучені питання здобувачів в ході дискусій були отримані вичерпні відповіді.


Зустріч-з-магістрантами
Зустріч з магістрантами


Бажаємо нашим здобувачам вищої освіти вдалого вибору та успішного здобуття нових знань, умінь та навичок! 


Заступник декана
факультету іноземних мов
з навчальної роботи, 

доцент А. Клименко


До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси