Успішний захист психологічної консультаційної практики майбутніх психологів ТНПУ (ФОТО)


Успішний захист 

психологічної консультаційної практики 

майбутніх психологів ТНПУ



9 квітня 2024 року відбувся захист психологічної консультаційної практики бакалаврів денної форми навчання спеціальності 053 Психологія ОП «Психологія» факультету педагогіки та психології. 

Здобувачі вищої освіти завзято ділились досвідом та емоціями про проходження практики у найрізноманітніших установах (ПрАТ «Тернопільський молокозавод», ПЗЗСО Тернопільський ліцей «Школа майбутнього», Озернянський ліцей, відділ у справах молоді Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка, Тернопільський обласний центр соціально-психологічної допомоги «Родина», Всеукраїнська молодіжна громадська організація «АЙСЕК в Україні»», благодійна організація «Благодійний фонд «Рокада»», Чортківська філія Тернопільського обласного центру зайнятості, Острівський та Озерянський ліцеї та ін.).
  
Практика в Озернянському ліцеї

Практика в Озернянському ліцеї
   
Досвід практики у Молокії
Досвід практики у "Молокії"

Напрацювання від Діани Романець.

Напрацювання від Діани Романець

Активно звітуючи та презентуючи результати виконаної роботи, розповідали про усі нюанси нового досвіду: особливості баз, де проходила практика, як професійно та дружньо практикантів приймав колектив, які проблеми виникали та як легко студенти знаходили вирішення у незвичних ситуаціях завдячуючи методистам практики, багато іншої інформації, яка вразила психологів і буде корисною для них у майбутньому.
  
Позитивні емоції захисту практики

Позитивні емоції захисту практики

Підготовка психолога як спеціаліста з надання консультаційних послуг у сфері управління та розвитку організацій є важливою умовою його високої професійної кваліфікації.

Всі студенти задоволені своєю роботою, вдячні університету, викладачам кафедри психології розвитку та консультування та базам практик за надані можливості та цінують навички, які вони здобули на практиці.

Спільне фото на згадку

Спільне фото на згадку

Велика вдячність ЗСУ за можливість навчати та навчатись.



Студентка групи П-41Ангеліна ФЕДОРІВ

Старший методист практики Іванна АНДРІЙЧУК



До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси