ЗМІ про нас  Міський голова Тернополя передав грошовий сертифікат ТНПУ за перемогу Конкурсу інноваційних проєктів нацбезпеки ЗМІ про нас

Міський голова Тернополя 
передав грошовий сертифікат ТНПУ 
за перемогу у Конкурсі 
інноваційних проєктів нацбезпеки



Як повідомлялося, 
ТНПУ став переможцем Конкурсу інноваційних проєктів у сфері національної безпеки.

5 квітня міський голова Сергій Надал вручив грошові сертифікати переможцям Конкурсу інноваційних проєктів у сфері національної безпеки, який проводився за ініціативи Тернопільської міської ради. 
Конкурс проводився з метою стимулювання інноваційного підприємництва для швидкого та ефективного впровадження передових технологій і розробок за всіма напрямами національної безпеки.

«Війна, на жаль, стає дедалі більш технологічною та затягується. Ми розуміємо, що потрібно допомагати захисникам новим якісним обладнанням, аби зберегти життя людей та наблизити перемогу. Ми дякуємо за те, що ви взяли участь у конкурсі. Адже продукція та техніка, яку ви виготовляєте є надзвичайно потрібною військовим, – зазначає Сергій Надал. – Ми отримали чимало звернень від військових частин про потребу у такому обладнанні. Обираючи переможців, враховували думки саме військових, які використовують це обладнання безпосередньо чи будуть використовувати. Тому бажаємо, щоб ті проєкти, які ви започатковуєте були успішними та працювали на постійній основі».

Загалом на конкурс було подано шість проєктів. Відповідно до положення про конкурс, Тернопільський національний педагогічний університет ім. Володимира Гнатюка отримав грошовий сертифікат на розробку інноваційного обладнання.

За результатами реалізації проєктів наші захисники на передовій отримають 64 одиниці інноваційної продукції у сфері національної безпеки.

 

Тернопільська міська рада


До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси