Вони стали на захист незалежності України:  зустріч у Клубі успішних людей ТНПУ
Вони стали на захист незалежності України: 

зустріч у Клубі успішних людей ТНПУ
 

У понеділок, 15 квітня, у рамках відзначення Дня університету в освітньому хабі ТНПУ об 11:00 відбудеться зустрічі з Героями – тими, хто з перших днів війни стали на захист незалежності України, а саме:

Іваном Зуляком –  професором, в.о. завідувача кафедри історії України, археології та спеціальних галузей історичних наук; на війні – кулеметником 80-ї десантно-штурмової бригади ООС.

Олександром Конончуком – доцентом кафедри ботаніки та зоології; на війні – головним сержантом 83 батальйону 105-ї окремої бригади територіальної оборони.

Іваном Гродом – професором кафедри математики та методики її навчання; на війні – військовослужбовцем 44-ї артилерійської бригади імені гетьмана Данила Апостола.

Валерієм Панченком – доцентом кафедри теорії і практики перекладу; на війні – головним сержантом 53 бригади на псевдо «Професор». 

Андрієм Пальчиком – викладачем кафедри комп’ютерних технологій; на війні – керівником секції третього відділу четвертої штурмової роти ГУР МО Кракен.

Іриною Драгущак – випускницею історичного факультету; на війні – артилеристкою 2 стрілецького батальйону імені Тараса Хаммера 67 омбр ДУК.

Русланом Кочержуком – студентом історичного факультету спеціальності 031 Релігієзнавство; на війні – капеланом 69 окремого стрілецького батальйону та 82 окремої десантно-штурмової бригади.

Вони стали на захист незалежності України:  зустріч у Клубі успішних людей ТНПУ

Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка пишається своїми працівниками, випускниками та студентами і висловлює слова вдячності за можливість навчати і навчатися! 


До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси