Круглий стіл у ТНПУ «Актуальні питання логопедичної   допомоги під час війни» (ФОТО)

Круглий стіл у ТНПУ

«Актуальні питання логопедичної 
допомоги

під час війни»




На базі кафедри спеціальної та інклюзивної освіти 10 квітня відбувся круглий стіл на тему «Логопедичні послуги в Україні: сучасний стан і перспективи розвитку». Співорганізатором заходу виступив Інклюзивно-ресурсний центр №1 Тернопільської міської ради.

Участь у заході взяли вчителі-логопеди закладів освіти та медичних установ м.Тернополя. Присутні мали можливість обговорити результати всеукраїнського дослідження потреб у логопедичних послугах у час війни, проведеного науково-педагогічними працівниками кафедри.
  
Презентація результатів дослідження Презентація результатів дослідження

Серед актуальних питань, що обговорювалися – впровадження професійних стандартів вчителя-логопеда і терапевта мови та мовлення, надання послуг раннього втручання дітям з порушеннями у розвитку. Активне обговорення викликало питання здійснення корекційно-розвиткової роботи з дітьми з тяжкими порушеннями мовлення в умовах інклюзивної освіти».
 

Обговорення професійних стандартів Обговорення професійних стандартів

Круглий стіл продемонстрував важливість об'єднання зусиль закладів вищої освіти, науковців та фахівців-практиків для розвитку якісної логопедичної допомоги в Україні, особливо в умовах воєнного часу.
  
Учасники круглого столу.
Учасники круглого столу



Н.М. Горішна


До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси