Засідання ректорату ТНПУ: досягнення, виклики та нові ініціативи у педагогічній практиці

Засідання ректорату ТНПУ: досягнення, виклики та нові ініціативи у педагогічній практиці студентів 


Підсумки та проблеми проходження педагогічної практики студентами університету. Таким було основне питання  засідання ректорату ТНПУ, яке відбулося сьогодні, 19 квітня. Крім цього детально обговорили проведення Фестивалю професій “Гостини в ТНПУ”, що пройде у неділю, 21 квітня.


Сьогодні, 19 квітня, на засіданні ректорату Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка обговорили результати та проходження студентами педагогічної практики. Іван Каплун, керівник виробничої практики ТНПУ, наголосив на успішному завершенні практики за більшістю програм, звернувши увагу на важливість профорієнтаційної роботи та підготовки студентів до майбутньої професійної діяльності.

З 140 освітніх програм університету, понад 50% передбачають педагогічну практику, що відповідає специфіці закладу. Незважаючи на успішне завершення більшості практик, залишаються програми, де вона триває. Також Іван Григорович висловив подяку ректорату за підтримку та розуміння. На завершення виступу зазначив, що продовжуючи ініціативи з розвитку освіти, університет долучений до розробки нового "Положення про практичну підготовку майбутніх педагогів". Спільна робота з іншими освітніми установами України дозволить покращити якість підготовки майбутніх педагогів.

На засіданні також відбулося фінальне обговорення програми Фестивалю професій «Гостини в ТНПУ», запланованого на 21 квітня. Заходи уже затверджені, активно поширюються на офіційних інформаційних джерелах вишу. 

Для майбутніх абітурієнтів факультети вишу покажуть широкий спектр освітніх програм, демонструючи власні розробки, сучасні інноваційні технології, наукові дослідження, міні-лабораторії.

Серед інших заходів – благодійний ярмарок на підтримку Збройних Сил, круглий стіл з директорами шкіл та коледжів, флешмоб з плетіння найбільшої маскувальної сітки для ЗСУ, діятиме виставка художніх робіт викладачів та студентів.


Перший проректор ТНПУ Надія Дробик подякувала усім за активну участь та сприяння ініціативам, спрямованим на покращення освіти та підготовку конкурентноспроможних на ринку праці випускників ТНПУ.


Провідний фахівець зі зв’язків із громадськістю

ректорату ТНПУ Оксана Чмиленко



До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси