Благодійний ярмарок ТНПУ на підтримку Збройних Сил України (ФОТО)

Благодійний ярмарок ТНПУ 


на підтримку Збройних Сил України 





У шкільні роки благодійний ярмарок організовували з метою зібрати кошти на закупівлю важливих для школи речей. Сьогодні ж благодійний ярмарок – це допомога нам, нашим захисникам у Збройних Силах України. Вони бережуть наш спокій, а ми дбаємо про те, щоб їх забезпечити всім необхідним.


У Тернопільському національному педагогічному університеті імені Володимира Гнатюка студенти спільно з батьками та викладачами долучились до організації благодійного ярмарку з нагоди Дня відкритих дверей університету.


Здобувачі вищої освіти радо підтримують подібні ініціативи, аби максимально допомогти українській армії. Роблять все, що вміють найкраще. До виконання завдання поставились серйозно та креативно. 


Студенти хіміко-біологічного факультету поєднали смачне з актуальним. Серед різноманітних кулінарних страв пропонували покупцям і великодні писанки, оздоблені бісером, які виготовляє мама Софії Гук, а в’язані іграшки та брелки самотужки зробила четвертокурсниця Анастасія Акопджанян. 

 
Благодійний ярмарок у самому розпаліБлагодійний ярмарок у самому розпалі


Першими враженнями щодо різноманітності продукції поділилась заступниця декана з виховної роботи хіміко-біологічного факультету Наталія Москалюк: «Студенти ТНПУ – це добрі, талановиті, людяні, щирі та справжні люди, які завжди допомагають університетській спільноті, заводять у цих стінах нові знайомства, працюють з користю для нашої країни, а подібні заходи цьому підтвердження».


Колектив інженерно-педагогічного факультету працює з обладнанням, сучасними технологіями, тому приємно здивував своєю креативністю. Гості мали можливість придбати вироби ручної роботи з бісеру, вовни, дерева, заліза, пластику. Деякі праці містили у собі елементи лазерного гравірування та квілінгу, а також представили розвиваючі ігри для дітей.


Вироби ручної роботи від інженерно-педагогічного факультету
Вироби ручної роботи від інженерно-педагогічного факультету


Викладачі факультету іноземних мов продемонстрували свої кулінарні здібності, а студенти вмінням подати та продати продукцію для покупця. Серед групи підтримки мали маленьке кошенятко, яке викликало посмішку на устах у кожного перехожого.


Долучались до доброї справи разом і викладачі, і студенти, і батьки Долучались до доброї справи разом і викладачі, і студенти, і батьки


Фізико-математичний факультет представив власно розроблені корпоративні подарунки: чашки, ручки, брелки з емблемами ТНПУ та Fizmat.


Студентки факультету педагогіки і психології Діана Копит і Єлизавета Фіньк поділились спостереженнями, що з університетськими ініціативами відкривають у собі ще більше талантів, адже заходи різного формату спонукають до нових ідей, аби здивувати інших і зібрати якнайбільшу суму на підтримку української армії.


Асортиментом солених смаколиків дивували гостей колективи факультетів філології і журналістики, географічного, історичного та фізичного виховання. З-поміж домашньої випічки на столах можна було побачити канапки зі салом і соленим огірком, штрудель зі шпинатом і сиром, пампушки з часником, корзинки з різноманітним наповненням, бургери тощо. 


Представники факультету філології і журналістики Представники факультету філології і журналістики


Творчо до виконання завдання підійшла родина факультету мистецтв, які продавали картини, виконані як студентами, так і викладачами вишу.

Разом університетській спільноті вдалося зібрати 68 581 гривню. Волонтерський центр ТНПУ закупить комплектуючі до Fpv-дронів, а спеціалісти технічно систематизують у дрони, які допомагатимуть нашим військовослужбовцям у боротьбі з ворогом.


Дякуємо всім учасникам благодійного ярмарку за активну участь. 


Особлива вдячність партнерам заходу – мережі домашніх напівфабрикатів «Галя Балувана» і магазину етно-сувенірів ручної роботи Koza Dereza.


Партнери заходу - Koza Dereza

Партнери заходу - Koza Dereza


Спільними кроками ми наближаємо омріяну Перемогу. 



Христина Надала

Фото Олександра Петлюка


До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси