Проєктна робота факультету іноземних мов ТНПУ: від міжнародного стажування до нових ідей

Проєктна робота факультету іноземних мов ТНПУ:

від міжнародного стажування до нових ідей


Методичний семінар «Проєктна робота: підсумки та перспективи» відбувся на факультеті іноземних мов. Зі вступним словом виступила проректор з наукової роботи та міжнародного співробітництва ТНПУ імені Володимира Гнатюка, професор Ірина Задорожна. Вона розповіла про діючі проєкти та окреслила перспективи нових, які презентували  доценти кафедри англійської філології та методики навчання англійської мови Ольга Довбуш  (Проєкт Еразмус+ КА2 “Модернізація університетських освітніх програм з іноземних мов на основі інтеграції з інформаційними технологіями” / DigiFLEd) та Анатолій Клименко («Посилення цифрової майстерності і спроможності університетів країн Східного партнерства» / BEAUCOUP).

Доценти Людмила Бабій та Тетяна Кондратьєва поділилися досвідом міжнародного стажування за програмою обміну для викладачів методики навчання англійської мови, яка передбачала співпрацю із колегами з Державного Мічиганського університету (США), та участь у міжнародній конференції вчителів англійської мови у м. Тампа (Флоріда, США).

Доповідачки розповіли про особливості викладання англійської мови закордоном та запропонували ідеї для імплементації на факультеті іноземних мов ТНПУ імені Володимира Гнатюка.

Доцент Ольга Дацків та викладач Ірина Шуляк представили роботу у новому проєкті «Exploring & Enacting Holistic Language Pedagogies project».

Захід змотивував викладачів факультету до подальшої активної роботи над проєктами. 

Доцент кафедри англійської філології та методики навчання англійської мови Тетяна Кондратьєва



До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси