Круглий стіл на тему: «Еколого-соціально-економічні наслідки катастрофи на ЧАЕС» на географічному факультеті ТНПУ (ФОТО)

Круглий стіл на тему: 

«Еколого-соціально-економічні наслідки 

катастрофи на ЧАЕС» 

на географічному факультеті ТНПУ



25.04. 2024 року в рамках тижня кафедри геоекології та методики навчання екологічних дисциплін ТНПУ відбувся круглий стіл на тему: «Еколого-соціально-економічні наслідки катастрофи на ЧАЕС», у якому брали участь представники деканату, кафедр географічного факультету та студентства. 

Після інформації Л.Царика про небезпеку радіаційних забруднень для людини і їх міграції в компонентах навколишнього середовища відбувся перегляд відеоролику «16 маловідомих фактів про Чорнобиль». Учасники поїздки на територію ЧАЕС у 2013 році І.Чеболда та Б.Гавришок поділились спогадами про перебування на території м. Прип’ять та демонстрацією архівних фотографій. 

С.Новицька продемонструвала відеоролик «Як вберегтися від радіації» і розповіла про заходи безпеки, які варто застосовувати під час радіаційного зараження території. Л. Янковська інформувала присутніх про продукти харчування, які здатні виводити радіонукліди з людського організму. Важливий і змістовний захід нагадав присутнім про 38 річницю аварії на ЧАЕС, день пам’яті жертв масштабної техногенної катастрофи.


Студенти з цікавістю переглядають відеоролик «16 маловідомих фактів про Чорнобиль»
Студенти з цікавістю переглядають відеоролик «16 маловідомих фактів про Чорнобиль»

Завідувач кафедри геоекології та методики навчання екологічних дисциплін, професор Царик Любомир Петрович демонструє графіки зміни захворюваності населення після радіаційного забруднення території.
Завідувач кафедри геоекології та методики навчання екологічних дисциплін, професор Царик Любомир Петрович демонструє графіки зміни захворюваності населення після радіаційного забруднення території

Перегляд фотоспогадів про поїздку групи викладачів та студентів у 2013 році на територію Чорнобильської атомної станції
Перегляд фотоспогадів про поїздку групи викладачів та студентів у 2013 році на територію Чорнобильської атомної станції


Завідувач кафедри геоекології

 та методики навчання екологічних

 дисциплін, професор Царик Любомир Петрович


До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси