Інтерактивна гостьова лекція для майбутніх психологів ТНПУ (ФОТО)

Інтерактивна гостьова лекція 


для майбутніх психологів ТНПУ




25 квітня 2024 року на кафедрі психології розвитку та консультування відбулася інтерактивна гостьова лекція на тему «Багатовимірний статистичний аналіз у психологічних дослідженнях» для студентів першого (бакалаврського), другого (магістерського) та третього (аспірантура) рівнів вищої освіти. 

Ігор Михайлович Галян – доктор психологічних наук, професор кафедри теоретичної та практичної психології Інституту права, психології та інноваційної освіти Національного університету «Львівська політехніка» є експертом в організаційно-методичному забезпеченні проведення психологічних досліджень та статистичному аналізі їх результатів.
  
Зацікавлена слухацька аудиторія – студенти та викладачі кафедри психології розвитку та консультування
Зацікавлена слухацька аудиторія – студенти та викладачі кафедри психології розвитку та консультування

Доповідач гостьової лекції Ігор Михайлович Галян
Доповідач гостьової лекції Ігор Михайлович Галян

Студенти ознайомились з алгоритмом статистичного аналізу, видами шкал вимірювання, класифікацією методів математичного аналізу та особливостями планування, організації, здійснення, обробки й інтерпретації результатів факторного, кластерного та багатовимірного аналізу. Доповідач розкрив переваги та складності застосування кожного із зазначених математичних методів аналізу.

Теоретичні засади статистичного аналізу результатів психологічного дослідження
Теоретичні засади статистичного аналізу результатів психологічного дослідження

Свою розповідь він супроводжував цікавою мультимедійною презентацією, відеоматеріалами. В аудиторії панувала позитивна атмосфера, зацікавленість та жваве обговорення нової інформації.

Наприкінці лекції завідувач кафедри психології розвитку та консультування, професор Галина Кіндратівна Радчук подякувала Ігору Михайловичу за надання студентам важливої й корисної інформації, цікаві приклади та пояснення, а також багаторічну співпрацю з викладачами кафедри. 
  
Галина РАДЧУК висловлює вдячність гостю
Галина РАДЧУК висловлює вдячність гостю

Висловлюємо щиру вдячність Галяну Ігору Михайловичу за актуальну, цікаву та змістовну лекцію, за те, що поділилася зі студентами своїми знаннями та професійним досвідом.

Переконані, що ця інтерактивна гостьова лекція  стане важливою інструкцією при плануванні, здійсненні та аналізі результатів емпіричних досліджень студентами, магістрантами та аспірантами  нашої кафедри.

Дякуємо нашим захисникам й захисницям, завдяки яким ми маємо можливість сьогодні вчити та навчатися, працювати й обговорювати важливі та актуальні теми, зосереджувати увагу на забезпеченні розвитку психологічної науки.


Кандидат психологічних наук,
доцент кафедри психології розвитку та консультування
Ольга ШЕВЧЕНКО


До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси