Впродовж чотирьох місяців працівники ТНПУ поглиблювали знання з англійської мови
Впродовж чотирьох місяців працівники ТНПУ

 поглиблювали знання з англійської мови

Володіння іноземною мовою розширяє кордони для освітньо-наукової співпраці, сприяє професійному зростанню та дозволяє себе вільно почувати в іноземному середовищі. 

Впродовж чотирьох місяців працівники Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка поглиблювали знання з англійської мови аби дискомфортне стало комфортним.

Спільне фото на згадку
Спільне фото на згадку

Пари були насичені різноманітним матеріалом: тестами, діалогами, відео та аудіо вправами та вивченням граматики. 

Група висловлює слова вдячності керівництву університету та декану факультету іноземних мов за організацію навчальних курсів і допомогу у їх реалізації. А за цікаві заняття, різноманітні мотиваційні речі та мовленнєву підтримку дякуємо доценту кафедри іноземних мов Галині Деркач. Спільними зусиллями ми подолали мовний бар’єр разом.
Результати майстер-класу
Результати майстер-класу

На завершення іноземних курсів колега Світлана Лещук підготувала майстер-клас із виготовлення свічок у пасхальний кошик. За основу - вощина, гніт і елементи декору. 

Курси з англійської мови подарували кожному не лише знання, а й позитивні емоції та неформальне спілкування, яке так часто ховається у робочій рутині. 

Дякуємо Галині Деркач за плідну співпрацю
Дякуємо Галині Деркач за плідну співпрацю 

Працівники вітають всіх з прийдешніми Великодніми святами та бажають міцного здоров’я, душевного спокою, внутрішньої гармонії та якнайшвидшої Перемоги України над ворогом. А також нагадаємо, що вивчення іноземних мов – це квітка, яка без щоденного догляду гине. Крізь труднощі до зірок.

Христина Надала




До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси