Аспірант ТНПУ ім.В.Гнатюка виборов "золото" для збірної України



Аспірант ТНПУ ім.В.Гнатюка 

виборов "золото" для збірної України


Випускник факультету фізичного виховання Тернопільського педагогічного університету імені Володимира Гнатюка, а нині наш аспірант Дмитро Підручний сьогодні, 28 січня, на відкритому чемпіонаті Європи з біатлону на останньому етапі у змішаній естафеті здобув золоту медаль для збірної України. 

Українська збірна виграла гонку в змішаній естафеті на чемпіонаті Європи з біатлону, який сьогодні завершився в італійському Ріднау. 

Український квартет - Юлія Журавок, Ірина Варвинець, Артем Прима та Дмитро Підручний - фінішував першим серед 20-ти команд, випередивши на 11,7 секунди росіян та на 33,2 секунди - норвежців.


У чемпіонаті континенту беруть участь 36 національних збірних, в тому числі збірні США, Канади, Бразилії, Австралії, Японії та Південної Кореї.


Перед останньою стрільбою різниця між нашою збірною та командою Росії була лише п'ять секунд, але Підручний показав кращий результат на останньому вогневому рубежі.


Попередньо планувалося, що змішану естафету мала бігти Олена Підгрушна - теж знаменита випускниця факультету фізвиховання ТНПУ ім.В.Гнатюка, проте через хворобу вона вимушено пропустила змагання.

Наступним стартом у біатлоністів будуть Олімпійські ігри, які пройдуть з 9 по 25 лютого у Пхьончхані (Республіка Корея). 


Вітаємо Дмитра та збірну команду України з черговою перемогою і бажаємо подальших успіхів, міцного здоров'я, наснаги у підкоренні нових спортивних вершин!

До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси