Кафедра німецької філології ТНПУ ім.В.Гнатюка провела семінар-тренінг для учителів німецької мови шкіл Тернопільського району (ФОТО)




Кафедра німецької філології 


ТНПУ ім.В.Гнатюка


 провела семінар-тренінг 


для учителів німецької мови 


шкіл Тернопільського району





26 лютого 2018 року завідувач кафедри німецької філології та методики викладання німецької мови, доцент Іван Ярославович Яцюк провів в Мишковицькій ЗОШ навчально-методичний тренінг «Мультимедійні електронні засоби та інструменти навчання німецької мови» для учителів шкіл Тернопільського району. Захід відбувся на запрошення методиста  іноземних мов відділу освіти РДА Пукач Марії Андріївни та заступника директора Мишковицької ЗОШ І-ІІІ ступенів з методичної роботи Озерянської Алли Павлівни.


У тренінгу взяли участь 12 вчителів німецької мови Тернопільського району, які з цікавістю та ентузіазмом опрацьовували матеріали навчальних станцій, керуючись інструкціями, розробленими Ґьоте-Інститутом та доповненими і уточненими доцентом кафедри німецької філології та методики викладання німецької мови ТНПУ ім.В.Гнатюка Маєвською Л.І.


Крім того, учасники ознайомилися із можливостями використання мережі інтернет для урізноманітнення форм і методів роботи на уроках німецької мови, з мультимедійними навчальними матеріалами, квестами, навчальними мобільними додатками, електронними навчальними програмами тощо. У завершальній частині тренінгу була висловлена взаємна готовність до продовження співробітництва і розширення його спектру, зокрема спільної розробки навчально-методичних матеріалів.


Логічним продовження семінару стала профорієнтаційна зустріч з учнями 9-11 класів школи, метою якої було збільшення числа потенційних вступників на німецьке відділення факультету іноземних мов ТНПУ.


І.Я. Яцюк розповів про умови вступу на факультет та відділення, переваги, які надає вивчення німецької мови, особливості навчального процесу, співпрацю з німецькими організаціями і навчальними закладами, можливості стажування в Німеччині та Австрії, перспективи працевлаштування та професійної кар’єри після закінчення університету, а також відповів на запитання учнів.



Доцент кафедри німецької філології
та методики викладання німецької мови
Л.І. Маєвська

Вступне слово методиста Пукач Марії Андріївни.
Вступне слово методиста Пукач Марії Андріївни

Німецька ретельність - все уточнюється до останньої  деталі.
Німецька ретельність - все уточнюється до останньої деталі

Сіє розумне, добре, вічне
Сіє розумне, добре, вічне...

Ого, скільки переконливих аргументів для вивчення німецької мови!
Ого, скільки переконливих аргументів для вивчення німецької мови!

Підсумками задоволені 
Підсумками задоволені!

До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси