Семінар для молоді в межах програми Erasmus+



Семінар для молоді в межах програми Erasmus+



Семінар призначений для молодіжних працівників, політиків, розробників та ініціаторів процесів eParticipation, зацікавлених у вивченні молодіжної eParticipation. eParticipation – це залучення та участь у процесі прийняття громадських рішень електронним шляхом або за допомогою використання онлайнової інформації та Інтернет-технологій. eParticipation – це можливість участі у процесах державного управління за допомогою  засобів інформаційних технологій.


Мета семінару:
ознайомити учасників з поняттям eParticipation, можливостями сприяння участі молоді у громадському житті міста, району, області.


Участь можуть брати
: молодіжні лідери, члени і працівники молодіжних організацій, молодіжні політики, ініціатори та розробники проектів eParticipation.


Місце проведення:
Таллін, Естонія.


Робоча мова:
англійська.


Увага!
Перш ніж подаватися, сконтактуйте з представництвом у своїй країні для з’ясування можливості взяти участь саме у цьому проекті, а також можливості покриття витрат на квитки до місця проведення заходу і назад.


Контакти для учасників з України:
https://www.salto-youth.net/rc/eeca/


Дедлайн:
04 травня 2018 року.


Дізнатися детальніше
та подати заявку можна за посиланням: https://www.salto-youth.net/tools/european-training-calendar/application-procedure/7886/

До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси