ТНПУ ім.В.Гнатюка - найкращий педагогічний виш України!


ТНПУ ім.В.Гнатюка - найкращий

 педагогічний виш України!



Сьогодні провідний український освітній ресурс "Освіта" оприлюднив рейтинг кращих педагогічних навчальних закладів України.


З радістю відзначаємо, що Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка посів в рейтингу  високе - друге! - місце, поступившись лише столичному національному педагогічному університету ім.М.П.Драгоманова.  

ТНПУ найкращий

Варто відзначити, що такий рівень досягнень для ТНПУ ім.В.Гнатюка є традиційним.    


Позиція лідера в рейтингу - це гідне визнання  цілеспрямованої, системної, наполегливої праці висококваліфікованого колективу однодумців та доброї організації роботи адміністрацією університету.


Тож сьогодні щиро вітаємо викладачів, працівників, студентів ТНПУ ім.В.Гнатюка із заслуженою високою відзнакою!


Бажаємо натхнення, цікавих наукових досліджень, нових здобутків на педагогічній ниві, успіхів і щастя!


Нашу радість розділяє сьогодні уся педагогічна спільнота краю - наші випускники, які з гордістю і кажуть "Я навчався в тернопільському педагогічному!"


Розпочалася вступна кампанія, і ТНПУ ім.В.Гнатюка гостинно розчиняє двері перед абітурієнтами.  Вже незабаром кращі з кращих поповнять ряди студентського братства нашого університету - університету з давньою історією, цікавими традиціями, яскравим сьогоденням і чудовими перспективами. 


З року в рік ТНПУ ім.В.Гнатюка упевнено доводить, що серед вітчизняних педагогічних вишів він - найкращий. Навчання в університеті має сучасне цифрове забезпечення, доповнюється цікавими тематичними практиками, створені всі умови для здійснення наукових розробок, культурного відпочинку, занять спортом. Наша молодь талановита, згуртована та мотивована, незабутньо проводить дозвілля,  активно реалізує свій творчий потенціал, проявляє себе  в громадській роботі.  З року в рік професорсько-викладацький склад, працівники та студенти докладають сил, щоб на високому рівні була українська наука та освіта. 

А ви з нами?

До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси