Гостини з вогником: ТНПУ ім.В.Гнатюка підкорює серця  (ВІДЕО) (ФОТО)



Гостини з вогником:

ТНПУ ім.В.Гнатюка підкорює серця 




В День працівника освіти, що відзначався цьогоріч 7 жовтня, в Тернопільському національному педагогічному університеті імені Володимира Гнатюка було гамірно і людно. У цей святковий і вихідний день в університеті проводили «Гостини в ТНПУ».


Вперше зустрічі такого формату для молоді, що обирає напрямок майбутнього навчання, організували навесні. Гостини вдалися на славу, тож у вересні педагогічний університет знову відчинив двері для школярів, їхніх батьків та вчителів, а в числі гостей були навіть Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман та Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич, які високо оцінили як досягнення ТНПУ ім.В.Гнатюка в цілому, так і самі «Гостини…». Побувати на  яскравих і самобутніх презентаціях спеціальностей було цікаво і очільникам міста та області.


Тож, на чисельні прохання «Гостини в ТНПУ» провели також у жовтні. Вчора гостей зустрічали запальні музики: студенти факультету мистецтв виконували  бадьорі марші, веселі польки, співали українські пісні. 

Підспівували їм молоді історики у самобутньому вбранні лицарів, козаків, вояків УПА. Атмосфера була радісна, не бракувало охочих потанцювати. І навіть погода сприяла педагогам – день був сонячний від променів і від посмішок.


реконструктори

Поруч розклали намет студенти географічного факультету – вони демонстрували туристичне спорядження, розповідали про цікаві краєзнавчі, геологічні, гідрологічні маршрути, демонстрували напрочуд красиві зразки мінералів, відкривали школярам таємниці походження мальовничих Медоборів  та Кременецьких гір. 

туристи


Цікавого для відвідувачів в ТНПУ ім.В.Гнатюка приготували чимало: школярі мали можливість разом зі студентами ставити хімічні, екологічні, біологічні досліди, керувати роботами, опановувати віртуальну реальність,  поспілкуватися з викладачами, задати питання професору,  доторкнутися найвищих спортивних відзнак, потиснути руку чемпіону, подискутувати з письменником і навіть приборкати вогонь. 


вогонь

вогник

спільно

класно

віртуально

У фойє того дня демонструвалося безліч рукотворів, виготовлених з паперу, ниток, каміння, природних матеріалів та навіть живих рослин. В актовому залі діяла мистецька локація.

І юні, і дорослі гості  з цікавістю оглядали виставки, брали участь в експериментах, навперебій ділилися враженнями.

досліди

В одній з аудиторій відбулася зустріч гостей з адміністрацією університету, який з року в рік займає високі рейтингові місця і славиться унікальними традиціями. ТНПУ ім.В.Гнатюка – кращий педагогічний університет України, його випускники отримують білатеральні дипломи європейського зразка і прославляють альма- матер як талановиті педагоги, відмінні організатори, обдаровані науковці, знані винахідники, письменники, журналісти, перекладачі, чудові актори,  музиканти, митці, спортсмени, громадські діячі. Щороку з’являються нові напрямки навчання. Сьогодні в університеті можна отримати близько 50 педагогічних та непедагогічних спеціальностей на 10 факультетах.

зустріч


Ректор проф.Б.Б.Буяк особисто вітав гостей, розповідав про специфіку навчання. В університеті прийнятий Кодекс честі, тут працюють за принципом студентоцентризму. В колективі  дружні стосунки і панує родинна атмосфера взаємної поваги, підтримки та допомоги.

Учасники зустрічі  отримали відповіді на питання щодо стратегії вступу в ТНПУ ім.В.Гнатюка, дізналися про можливості Центру довузівської підготовки, що функціонує в університеті.  А ще кожен учень отримав іменний сертифікат, який стане у нагоді при вступі в університет.


сертифікат


Гостини закінчилися, але Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка завжди відкритий для тих, хто прагне знань. Студенти і викладачі разом роблять велику важливу справу на благо української освіти і науки і запрошують  охочих поповнити їхню спільноту, запитуючи: а ви з нами?


Більше фото дивіться в 
альбомі 

разом 


До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси