Ректор ТНПУ ім.В.Гнатюка проф.Б.Б.Буяк – спікер XII Форуму «Європа – Україна» (ФОТО)



Ректор ТНПУ ім.В.Гнатюка – 

спікер XII Форуму «Європа – Україна»


Ректор Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка  професор Богдан Богданович Буяк у складі української делегації бере учать у роботі  ХІІ Форуму  «Європа-Україна», що розпочався сьогодні у Виставковому Конгрес-Центрі, м.Жешув (Польща).  

ХІІ Форум «Європа-Україна»
ХІІ Форум «Європа-Україна»

Це масштабний цивілізаційний форум, присвячений реформам та модернізації України в ситуації можливих змін внаслідок президентських та парламентських виборів, призначених на 2019 рік, його основна  тема «Україна після 2019 року: скільки змін, скільки продовжень»

дискусійна панель Вища освіта
Дискусійна панель "Вища освіта"

Б.Б.Буяк - спікер дискусійної панелі
Б.Б.Буяк - спікер дискусійної панелі "Вища освіта"

Ректор ТНПУ ім.В.Гнатюка проф.Б.Б.Буяк – до слова,  єдиний з України, - був заявлений в Програмі спікером на дискусійній панелі «Вища освіта». Прийнявши запрошення до участі, сьогодні Богдан Богданович представив учасникам свою доповідь на тему «Сучасні глобальні виклики вищій освіті».

Б.Б.Буяк - спікер Форуму Програма форуму
Під час виступу



Виступ викликав жвавий інтерес аудиторії і зацікавив презентаційними матеріалами.  


ТНПУ ім.В.Гнатюка знають в Європі і світі завдяки активній освітній діяльності та довготривалому міжнародному співробітництву за двосторонніми програмами. Це приклад українського вишу, який успішно приймає сучасні виклики та реалізує свої наукові, освітні, навчальні, гуманітарні завдання на користь України і світу.




Виступ спікера


Сучасні глобальні виклики вищій освіті   Сучасні глобальні виклики

Впродовж 24-25 січня 2019 у Форумі візьмуть участь понад 800 учасників з Австрії, Великобританії, Ірландії, Ісландії, Іспанії, Молдови, Норвегії, Нідерландів, Німеччини, Польщі, Португалії, Румунії, України, Швейцарії, Балканських країн, країн Центральної Азії, Південного Кавказу, США тощо. Це представники урядів, політичного життя, дипломатії, бізнесу, органів місцевого самоврядування, установ ЄС, міжнародних організацій, аналітичних центрів та експертних кіл.

Представники Тернопільщини
Представники Тернопільщини

Східний ярмарок
На "Східному ярмарку"

В рамках Форуму «Європа-Україна» проходить «Східний ярмарок», виставка «Eastern Fair». Працюють більше 30 дискусійних панелей, присвячених економічним, політичним та соціальним питанням.

Очікується, що форум закладе засади майбутнього співробітництва учасників заради стабілізації та розвитку співдружності держав в різних галузях.


До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси